A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Portveien med eller uten nummer 2

Portveien 2

Portveien 2


Jeg har vært på Voldsløkka i dag og det ligger rett ved Hjemmets Kolonihager. Forrige gang jeg viste bilder fra kolonihagen – På landet midt i byen – kom det «klage» fra Ithil på at Portveien 2 manglet. Sånt går jo bare ikke an å la være å ha med! Så her er altså Portveien 2.
Og ettersom jeg ser det er en telefonkiosk i nærheten, klarer jeg ikke gå forbi den uten å ta bilde. Denne står fint plassert rett ved et slags forsamlingshus med en åpen plass for bord,stoler og kanskje kaffe og kaker.?
DSC_5724_Telefonkiosk
I kolonihagen har beboerne plassert hagegnomer og all verdens figurer i de små hagene sine.
Hva med å servere denne sneglen med hvitløkssmør…?
DSC_5756_Snegle

11 kommentarer tilPortveien med eller uten nummer 2

  • Portveien som barne-tv kom litt seint for meg, men min lillebror så på det. Veldig morsom snegle du har tatt bilde av.

  • Det er så fint i denne Kolonihagen. Har aldri vært inne der, bare reist forbi/gått forbi. Fine bilder derfra, og Portveien husker jeg jo, selvom jeg er noe for gammel til at jeg var veldig engasjert.
    Og den sneglemiddagen høres jo god ut! Eller vi tar den som forrett!

  • Pene bilde du har fanget her, den sneglen er kanskje litt hard og spise men utrolig fotogen 🙂

  • Ja, hvem av oss husker ikke. Som Morten kom det litt sent i mitt liv også. Liksom på den tiden at en kikket bare litt fordi en synts Jarl G var litt kjekk…

  • Husker portveien her og… selv om det er en stund siden. Fine bilder da, selv om jeg sier meg enig med Rune at snglen nok er litt hard.

  • Jeg elsker hvitløk og da aller helst i gratinerte poteter og hvitløksbaguett.. men snegler??? hmm? Flotte bilder av kolonihagene.. Synd det er så vanvittig venteliste der..

  • Koselig gjensyn med Portveien og kolonihagene. Snegler m/hvitløk står jeg over. Har smakt snegler en gang og det var på Restaurant Los Caracoles i Barcelona. Navnet betyr snegler og jeg bare måtte smake. Frister ikke til gjentagelse.