A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

I går sa jeg farvel til Alf

Alf
Jeg regner ikke med at han er i Frognerkilen når jeg er tilbake om noen måneder.
treet
Og i formiddag tar jeg farvel med treet utenfor verandaen min. Det har allerede tatt på seg deler av høstdrakten og når jeg ser det igjen, antar jeg det har mistet de fleste bladene.
Mens jeg står på verandaen etter å ha tatt bilder, hører og ser jeg en stor flokk hvitkinngjess fly over hustakene innover mot Frognerparken. Etter en stund kommer de tilbake. Kanskje de samler seg for å reise snart. Det er vemodig.
Nå venter jeg bare på at Manikatten er plassert i pensjon før jeg innstallerer meg med to kofferter i midlertidig bolig. Det blir bilder fra andre deler av byen en stund fremover.

17 kommentarer tilI går sa jeg farvel til Alf

 • Skal du ut på reise siden du tar farvel med treet? Jeg har ikke fått oppdatering på bloggen din på lang tid, så her er det mye å ta igjen. Merkelig… Men her er jeg, bedre sent enn aldri!

 • Oppussing på gang eller? Får håpe Alf er tilbake neste sesong.

 • Tenk så fancy og stailig det blir når du kommer tilbake. Du kommer til å bo som en greve. Og så kommer Alf tilbake igjen og (om ikke de slemme danskene tar han da). Alt kommer til å bli VIDUUUNDERLIIIG 😀 😀

 • Farvel, alltid så trist det i grunn.

  Vannlekasje, stakkar lita…, men som det sies over her…, ikke trivleig med våte glatte gulv når kuldegradene setter inn heller…, går bra sjø snuppa. Tar rungsinnet over, gi oss et vink så skal vi muntre deg opp!!!

  Klem til deg AS

 • Lykke til på flyttefot og med livet i koffert, håper de setter fart og blir fort ferdige. Tenk å treet vil savne deg i mellomtiden, det er jo godt vant med å bli fotografert når bladene faller 🙂

 • Vannskade er kjipt.. men forhåpentligvis er alt som det skal når du engang flytter tilbake. Så får heller treet greie seg uten deg for en stund.

 • Alf var veldig pen da, en smule skeptisk kanskje.

 • Vannlekkasje er ille greier, men som noen sier her: tenk på hvor flott det blir når alt er ferdig! Håper du har skaffet deg en ok midlertidig bolig da!
  Og de gjessene driver nok å samler seg ja. De flyr over byen hver kveld nå….så snart er det nok farvel for i år!

 • Hei Anne-Sophie, en stund siden sist 🙂

  lurte på hva jeg hadde gått glipp av nå 😉

  bra du kan bo borte når ting må rives og andre trår i stua di …
  om jeg ikke tar feil får vi bare byen sett fra en ny vinkel …
  det skal bli spennende å se hva som kommer ut av det kanskje også for deg …

  J;_)))

 • Valkyrien og Ingebjørg:
  Kan være bra å se noe litt andre steder i byen også, ja. Takk skal dere ha begge to!