A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Han bader i Akerselva til tross for at det er september

Hund1
Det ser skummelt ut ved første øyekast. Hunden bader rett ved strykene i Nydalen og strømmen er sterk. Jeg blir stående og betrakte den og eieren fra den andre siden og skjønner at dette er noe den har gjort mange ganger og at den tydeligvis liker det.
Nydalen1
Sånn. Nå har jeg kommet meg på plass ved vanndråpene fra Akerelva. Dette går nok bra.

9 kommentarer tilHan bader i Akerselva til tross for at det er september

  • Tror han har større problemer enn at det er september om han bader i Akerselva. Er vel ikke akkurat klassifisert som drikkevannskilde? Men jeg skal jo ikke si noe, tør jo knapt fukte neglene. Men jeg er nå kar nok til å innrømme det! Bare ikke si det videre….

  • En vane er vond å vende selv etter at sommeren er over.

  • Elva er rein og fin lenger ned også, f.eks. ved Myraløkka, og mange hunder bader her mellom alle endene. Men når elva er stor med mye strøm, kan det være skummelt. Ikke så lenge siden jeg så en hund bli tatt med nedover. Heldigvis gikk det bra.

    Velkommen til Akerselva, Anne-Sophie!

  • Det er nok fin trening å svømme i strømmen der 🙂 Men jeg vet ikke om jeg ville tatt sjansen på at den klarte det, brått så er den borte liksom og surfer avsted. Det går nok fint Anne Sophie, bare du holder deg på land! 🙂

  • Flott med litt mosjon vettu selv om det kansklje blir litt i kaldeste laget for flest folk… og da hjelper det vel at en er en hund etter en svømmetur isteden. Og gratulerer med nytt tilholdsted til deg og.

  • Rune og Ivar: Ja, ser skummelt ut for bikkja.
    Takk skal dere ha!