A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Om bloggen

Velkommen!
Meg
Jeg heter Anne-Sophie. Jeg er kreativ, humoristisk, energisk, lat, varm, sterk og svak. Slutter aldri å la meg forundre og glede meg over mine medmennesker.
Interesser: Wikipedia, billedkunst, fotografering, litteratur, historie… korsetter og katter. Blant annet.

Oslo – gjennom mine øyne er et resultat av min kjærlighet til Oslo og en stadig større glede av fotografering. Ettersom jeg har stor interesse for arkitektur og historie, er nok bloggen preget av det. Hovedintensjonen er imidlertid å vise noe annet enn de vanligste turistattraksjonene og gjerne med et glimt i øyet.

I september 2013 ble innleggene fra gatekunstbloggen flyttet hit.

Bildene er tatt av meg,  de fleste med Nikon D40 og noen med Canon PowerShot S2 IS.

Kontaktadresse: insignier krøllgris gmail punktum com

Jeg håper du finner noe du liker på bloggen!

9 kommentarer tilOm bloggen

 • Tor

  Ble avbrutt mens jeg var inne her da jeg var på jobb i dag. Fortsetter her inne nå:-)

 • hei – vi ble FB- venner idag. Nå er jeg inne på bloggen din og ser på bilder. Som hagegal begeistres jeg over dine hagebilder. Men vel så interessant er det å se bildene fra Oslo by. En by jeg besøker ofte, men likevel ikke har klart å gjøre meg kjent i. Jeg har også slitt med å oppdage skjønnhet i byen, men glimtene du fanger med din kameralinse, gir meg et nytt syn på byen. Og det er veldig fint. Nå bor min eldste datter i Oslo, hvilket vil si at jeg kommer til å dra dit enda oftere. Dine bilder gir meg lyst og nysjerrighet til å se Oslo med nye øyne.

  Om du kikker på min hjemmeside, er den beklageligvis ikke oppdatert for tiden, galleriet er tatt ut og skal legges inn på nytt. Men da vil det komme masse flotte hagebilder bl.a.

 • For en fin byblogg du har! Jeg blir stadig mer betatt av denne byen så mange elsker å hate og prøver å ha med meg kamera når jeg er ute og går. Alt for ofte ser jeg imidlertid fantastiske motiver uten å ha det med. Du har fanget flere av disse. Moro!

  • Hei Elisabeth og velkommen hit! Takk skal du ha for pene ord om bloggen.
   Som du sikkert har sett synes jeg oslo er en flott by- 🙂
   Skal titte inn til deg etter hvert.

 • I happened upon your blog and wonder if you had a pen-friend back in the late 70’s from KS, USA that you wrote to for about 10+ years? The Anne-Sofie I wrote to lived in Sweden at the time. I have enjoyed seeing your beautiful pictures! You have a terrific eye for photography.

 • Thomas Qvarsebo

  Hej Anne-Sophie. Jag hittade en bild du tagit på min skulptur på Fridtjof Nansen. Jag tycker att det är en mycket fin detalj och undrar om jag skulle kunna få använda den på min hemsida. Jag kommer förstås att ange att du är fotograf.
  Besök gärna min hemsida på http://www.thomasqvarsebo.com

  Tacksam för svar

  Hälsningar från Thomas Qvarsebo

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.