A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Velkommen!

DSC_1469_ver 2

Da er jeg over i eget rotehus og håper du som leser vil følge etter. Først vil jeg gjerne takke Asle hos Min Host for hjelp med selve installasjonen. Han er en meget hyggelig og tålmodig mann.

Siden her er foreløpig noe uoversiktelig og jeg kommer heller ikke til å beholde dette utseendet. Men jeg har ikke klart å finne ut hvordan jeg får lagt inn egenvalgt tema. Videre skal jeg samle de andre fotosidene som underblogger her med tid og stunder.

Tilføyelse 5.6.09: Har fått til det med egenvalgt tema bl.a.
Holder på med å sette inn lenker osv.

38 kommentarer tilVelkommen!

 • w00t! Grattis! 😀

 • Du store. Her er det revolusjon. Gratulerer!

  Buster N.

 • Obskur: Tusen takk! Jeg begynte å tenke over det da jeg leste en kommentar fra deg for en stund siden.

  Buster: En fredelig en. 😉 Tusen takk!

 • Gratulerer! *rope hurra* 😀

 • Gratulerer!

  Selvfølgelig følger vi fortsatt med. Dette blir spennende.

 • Gratulerer så mye med nytt «hjem» Anne Sophie 🙂

  Si fra hvis du ikke har funnet ut hvordan du laster opp temaer og slikt så kan jeg forsøke å tegne og forklare. Har oppdatert linken inne hos meg over hit også.

 • Gratulerer og boff boff 🙂 Dette blir knall for deg. WP er så sinnsykt mye bedre enn blogspot, og du finner fort ut av det med temas og slikt. Og alle statusrapportene og slikt. Prrrrrrrrr så bra 😀

 • Grattulerer så meget da…

 • Næmmen – er det her vi kommer til å finne deg for ettertiden? Gratulerer forresten!Betyr det at du legger ned den gamle bloggen? Ikke noe problem, linker denne også jeg! 🙂

 • wordpress på eget domene er tingen …

  under Utseende, Temaer står det nederst om WordPress-temakatalogen hvor du kan laste opp temaer for så å velge …

  Lykke til J;_)))

 • Wow! Dette var saker 😀 Når du skjønner det med tema er det plankekjøring med norsk oversettelse og en bråte med innstikk også. Hvis du blir sittende fast med noe kan jeg anbefale et besøk i det norske forumet.

 • Klart følger man med!!! Gratulerer også :-))

 • Mytteristen: Ler! Tusen takk! Blunker til deg og sier «Anbefales».

  Charlotte: Tusen takk og velkommen!

  Rune: Tusen takk! Atle er så hjelpsom og han har sendt meg en lang og detaljert forklaring etter å ha lest posten her. Regner med jeg får det til.

  Zhivago: Glad for å høre ditt happy boff-boff her! Statusrapporter? Hjelpe og trøste. Ler!

  Ivar: Tusen takk Ivar.

  Valkyrien: Ja, det blir bare her alt sammen etter hvert. Jeg skal ha gatekunsten og det fra den andre bildebloggen over hit også. Men det er ganske tidkrevende dette selv om selve overføringen av blogginnholdet til WordPress bare var å trykke på en knapp.
  Jeg har over 300 innlegg her og mange av dem er lenket til hverandre. Og når man flytter over til en annen plattform, følger heller ikke alle linkene fra sidebaren med. Jeg må kopiere hver eneste en. Oslobloggen på blogspot vil bli slettet når jeg er ferdig med ryddingen.

  EgoIST: Ja, du har selv en veldig flott side, jeg liker det lyse inntrykket den har.
  Jeg har såvidt fått lest det du har skrevet de siste dagene og skal etter hvert endre opplysningene jeg har skrevet om deg på korsettbloggene.

  Petter: Tusen takk skal du ha! Ja, jeg har etter hvert tenkt på å ha noe jeg har sett flere har, du også. Vet ikke hva det heter, men det er sånn at når man trykker på bildene så sees de fortløpende mot en sort bakgrunn.

  Tusen takk skal dere ha alle sammen og igjen velkommen! Jeg blir litt fraværende på besøk til dere de neste dagene for å ordne i rotet mitt her, men lover å komme fryktelig tilbake. Jeg har stilt inn bloggen til at innlegg ikke skulle modereres, så jeg håper dere slipper det for fremtiden.

 • Anne: Velkommen til deg og tusen takk! Av en eller annen grunn lå ikke kommentaren din inne slik at jeg så den før nå.

 • Den detaljerte forklaringen fra Atle burde han kanskje publisert på bloggen sin eller noe? Sikkert flere som kan trenge den typen oppskrift.

  For å få bildealbum i innleggene bruker jeg norsk versjon av NextGEN Gallery. Masse muligheter. Det innstikket (=plugin på engelsk) er overlegent andre bilde-løsninger i WordPress. Må-ha (etter min mening) for fotoblogger. En «bivirkning» av å bruke det innstikket er at bilder lagres på MinHost -og om du ønsker det får du vurdere selv. For å få den «hopp og sprett» effekten bruker jeg for tiden norsk versjon av Lightbox 2. Disse to innstikkene er ikke avhengige av hverandre -men virker fint sammen. Hvis du er på jakt etter tema kan jeg anbefale en titt på K2. Norsk versjon av alt dette og WordPress finner du hos meg. På siden om «WordPress og K2 på norsk» er det også en del lenker til andre oversatte tema og innstikk.

  (Beklager masse lenker til meg selv -men det er gjort i et forsøk på å hjelpe litt. Jeg er forresten vekk hele denne helgen fra i ettermiddag. Håper Blopp ikke ramler sammen før jeg er tilbake)

  • Har ikke helt tenkt ut hvordan jeg skal gjøre det med bildene fremover. Tusen takk for opplysningene og du trenger ikke beklage lenkingen. 🙂
   Neida, Blopp ramler sikkert ikke sammen. Ler!

 • Sånne permalenker vil du sikkert endre format på (for å få navn på innlegg i lenkene istedenfor «?p=553» osv.)

 • grattis med nytt domene du også da!
  Og javisst er det mye jobb å flytte, all internlenking, og i mitt tilfelle valgte jeg også å flytte over alle bildene for å få ting til å funke skikkelig.

  Jeg hadde dessuten masse trøbbel med å få over innlegg og kommentarer da blogspot hadde importfungsjonen ikke funket en periode. Enerverende.

  Men det blir så bra så bra å ha alt på ett sted, og wp er mye kjekkere enn blogspot om man har litt mer avanserte behov 🙂

  Og takk til Petter for tips og lenker, skal sjekke opp bildegaleriet du anbefalte:) Selv bruker jeg Shadowbox JS om du lurer Anne-Sophie, synes det blir veldig fint. Skal se å få skrevet den bloggposten jeg har planlagt med forklaring på sånne ting.

  • Tusen takk, Anne! Det er litt av en jobb, ja, men nå tror jeg jeg begynner å se slutten på det. Du var uheldig med flyttetidspunktet antar jeg.
   Har sett på bildegalleriet ditt og det er veldig fint. Takk for tips!

 • Men du Anne-Sophie damen med alle Anne-Sophie tingene. Når jeg linker til deg, hva vil du egentlig det skal stå? Oslo – gjennom mine øyne? Er jo ikke mine øyne, men dine øyne. Og jeg er fargeblind, akkurat som far. Men har mye større tenner. Og MYE mer hår. Men det var vel ikke saken….

 • Zhivago: Ruller rundt av latter! Det bestemmer selvsagt du. Har sett at du har plassert meg under `Raringer på nett` og det er jeg fornøyd med.

 • Det falt veldig naturlig å plassere deg der. Og kan fortelle deg at det faktisk skal en del til for å komme på linklisten min. Vil nok forsvinne et par stukker derfra i løpet av kort tid. Men ikke du selvsagt. Du har en artig sied 😛

 • Gratulerer, Anne-Sophie! Blir spennende å se hvordan det blir etterhvert, om det dukker opp nye muligheter.
  Jeg merker med én gang at siden ikke er på langt nær så tung å laste opp. Hvor har du bildene, er de fortsatt på flickr? Jeg følger deg selvfølgelig som vanlig, du er jo en av mine favoritter, men jeg er også spent, er det noe for meg?

  • Tusen takk! Ja, har de på Flickr. Jeg vet ikke om jeg kommer til å fortsette med det fremover. Uansett tar det for mye tid å endre på alle de jeg har her.
   Ja, jeg synes absolutt det er noe for deg! Ikke var det særlig vanskelig heller når jeg først skjønte hvordan det fungerte.
   Og så fikk jeg veldig god hjelp der jeg kjøpte webhotellet.

 • jeg ser forresten at profilbildet mitt ikke ble med, hva gjorde jeg galt?

 • Det er et veldig bra tema du har valgt. Av alle de jeg prøvde ble dette absolutt favoritten. Er jo ikke den ting man ikke kan forandre i det. Nei boff boff og nok et boff dette blir bra 😛

  • Kjære Zhivago! Først nå kom jeg til å tenke på at det er jo ditt tema. Håper ikke det gjør noe? Jeg likte det aller best av de jeg så på. Skal nok etter hvert klare å laste inn min egen header og legge til Google Friends osv. Da blir alt så meget bedre, som en viss herremann sa.
   Har du fått med deg at det har kommet en liten småtting inne hos Ståle, forresten?

 • Gratulerer så mye med nydelig side. Rett og slett en av de bedre sidene på nett! Den skal du ha. Jeg liker bilder av god arkitektur – pene bygg. Det er du flink til å fange. Stå på og rot rundt i Oslo etter gode motiver og rare folk;)

 • Fantastisk fint at Ståle har fått ny boffse. Den tror jeg vil få det godt. Har vurdert å rømme til han selv når det butter på her hjemme (far er blitt veldig til å legge ned dolokket).
  Og dette tema er etter min mening fantastisk og jeg er bare fornøyd når jeg komemr inn og ser et tema jeg liker 🙂

  • Ja, det synes jeg det er også. Men jeg kan ikke forestille meg at Ståle er tilhenger av dovanndrikkende boffser han heller!

 • Gratulerer med «ny» blogg, Anne-Sophie. Dette ble flott og oversiktlig. Har tatt med deg det beste fra gamle dager og plussa på med mye fint. Godt å komme «hjem» til deg 🙂 Har selvsagt lagt inn abonnement på RSS hos deg 🙂
  Finfint bilde du åpner med. Nydelig lys og flott komponert. Noe sart over fargene der blomsten står på nippet til å springe ut 🙂
  Takk for gode kommentarer inne på Daxiania – og takk til Zhivago for valpeskryt. Håper at det nye nurket får det like godt som dere ute i bloggopolis tror den får det 😉

  • Tusen takk skal du ha, Ståle! Ja, liker veldig godt dette temaet, lyst osv. Skal ordne med egen header etter hvert. Døgnet har bare 24 timer her i Oslo. Ler!
   Åjada, jeg tror nok det nye lille nurket får det godt hos deg.

 • Hvis du ikke har gjort det allerede: aktiver Akismet. Anbefales. Du trenger en API-kode fra WordPress.com -men det har du nok allerede (bare du finner den) med en av de «gamle» bloggene dine (hvis de ikke er flyttet enda, da). Hos meg har Akismet ryddet opp i over 15000 søppelkommentarer med 99.985% nøyaktighet.