A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

VM-paviljongen. Skrekk-og-gru-plassering

Sånn ser det ut på 7.juniplassen nå. VM-paviljongen skal markedsføre Ski-VM 2011, Holmenkollen og Oslo i tiden fremover. Under selve VM skal det også selges billetter her.

vm-paviljongen-1

Kong Haakon undres sikkert over hva i alle dager det er som skjer med området rundt. Tidligere var det en uteservering litt lenger ned på plassen, den het Kongeterrassen, såvidt jeg husker.

vm-paviljongen-2

Dette er fra baksiden som vender mot Henrik Ibsens gate og Slottet.

vm-paviljongen-3

Selve paviljongen er tegnet av arkitektkontoret Snøhetta.

13 kommentarer tilVM-paviljongen. Skrekk-og-gru-plassering

 • Ithil

  Så det er det det er! Hver gang jeg tar trikken forbi bygningen, lurer jeg på hva det er for noe. Skal den stå der til evig tid, eller blir vi kvitt den etter VM?

 • Anne-Sophie

  Ithil: Jeg tror det er meningen at det skal tas bort etter at VM på ski i 2011 er over.

 • John

  Det er nok kongeterassen det het ja. De fleste som har passert middagshøyden har vel tatt seg en duggfrisk en der. 🙂

 • VALKYRIEN

  Joa – har tatt meg noen duggfriske på Kongeterassen ja! Har ikke sett dette her enda…..hmmmm….vet ikke hva jeg skal si om det! Bortsett fra at du fikk tatt noen stilige bilder da! Flotte reflekser – og det midterste var jo direkte vakkert! ( bortsett fra søppelbøtta, men man skal jo være glad for at det i det hele tatt står noen slike her og der!)

 • Svein

  Bygget er jo rimelig stilig på bildene. Plasseringen er vanskelig å uttale seg om fra denne siden av fjellene… Men kontrast opp mot slottet i bakgrunnen er det vel kanskje.

 • Rune

  Flotte bilder Anne Sophie, og jeg tror nok han lurer på hva som skjer bak han som du sier. 🙂 Var en artig men merkelig bygning det der.

 • Ståle

  Fine bilder, Anne-Sophie. Og så fikk jeg meg en aldri så liten vekker. Det beviser kanskje litt for godt hvor lite jeg bryr meg om idrett at jeg faktisk ikke visste om VM i Oslo i 2011… Nesten så jeg vurderer å skamme meg litt 🙂

 • Anne-Sophie

  John: Passert middagshøyden! Hmpf! Life begins at forty, påstås det. Ler!

  Valkyrien: Jeg synes selve bygningen er ganske fin og som du sier er det flotte reflekser. Ja, søppelbøtter er bra. Husker jeg syntes det var altfor få den gangen jeg hadde hund og hadde behov for å kaste hundeposer.

  Svein: Ja, jeg er enig i at bygget er fint. Jeg har inntrykk av at det ikke er selve bygget folk reagerer på, men som sagt plasseringen. Det står rett utenfor UD.

  Rune: Han undres nok, ja!

  Ståle: Ler! Ikke noe skamme seg over.

 • Elisabeth's bright side

  Jeg må innrømme at jeg håper de moderne moelvenbrakkene forsvinner igjen 🙂

 • Anne-Sophie

  Elisabeth: Vi får leve i håpet!

 • John

  Ja det er da det begynner sies det. Og det er vel rett også det 🙂

 • K

  De er forferdelige de der.

  Vet du forresten hvorfor Haakon står som han gjør der? Han salutterer Honnørbryggen nede ved havnen hvor Englandsfarerne kom i land etter krigen. Dvs. untatt krigsseilerne som kom litt smått om senn, og uten velkomstkomité.

 • Det er godt han ikke ligger på nudistdelen…

  av Huk, for der er det ikke populært med fullt påkledde amatørfotografer som meg. Men dette er altså Ikaros og han har ligget nede ved vannkanten helt siden 1972.
  Ikaros av Annasif Døhlen
  Ikaros er laget av Annasif Døhlen i 1967 og er en av Oslo kommun…