A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nå har det seg sånn at jeg har slått midlertidig rot i et reir ved Akerselva

uten at det er til glede for alle, kan man si. Nok om det.
I helgen og et par dager før har det vært Oslo Open her i byen med kunst på flere steder og åpne atelier slik at publikum kunne få adgang. Da jeg oppdaget at det er et atelier rett ved reiret gikk jeg inn og spurte om jeg kunne få ta bilder og skrive om kunstnerne på bloggen min. Å nei, det kunne jeg ikke få tillatelse til for hun hadde ikke spurt de andre hun delte lokalene med, sa damen. Jeg begynte å le. Men du kan godt få lov til å se deg rundt, sa hun. Jeg fulgte ikke oppfordringen og gikk ut. Kanskje de skulle ha tenkt ut opplegget litt på forhånd.
Jeg skal se om det ikke kan bli atelierbesøk hos en kunstner allikevel ved en senere anledning.

«Regnbuens Ende»

«Regnbuens Ende»

I sentrum av byen vrimler det av kunstverk og dette er bare ett av dem. Lysinstallasjonen er laget av arbeidsfellesskapet PRØVEFELT og er montert ved Jerbanetorget.
På nettsiden til Oslo Open hadde jeg sett at det skulle være en kjempekanin ved Grønland, men den klarte jeg ikke å finne.

Magnus Bjerk

Magnus Bjerk


Men bikkja til Magnus Bjerk var umulig å overse der den har tatt over plassen etter Pushwagner.
Beklager motlyset.

12 kommentarer tilNå har det seg sånn at jeg har slått midlertidig rot i et reir ved Akerselva

  • Å herregud herregud herregiiiiiid ser du hvilken hund det er? Ser helt ut som bestefar Byron jo! Så flink som du er å informere om de vakre ting i livet, kan de som er misfornøyd om at du hviler ved akerselva mens du venter på at ting skal tørke bare komme til meg for en prat! Så skal jeg lese de det 11. bud!!!

  • Sånnt blir eg berre heilt oppgitt over. Eg opplever også ofte at eg spør om å få ta bilde, og så får dei heilt panikk og trur at eg er ute etter å plage dei og koke kaninen deira. Det kan jo vere fint med litt publisitet, kan det ikkje? Og så er dei gjerne heilt ukritiske til kva dei legg ut sjølve. Mystisk.

  • Akkurat det opplever jeg og. Det med kaninen. Men det er jo og stort set sant… Pokker at folk er så mistenksomme!

  • Bedre med ett midlertidig reir en ett muggent ett… Kanskje blir de ferdig før skjema. Ellers er folk litt artige når gjelder å ta bilde av kunst.

  • Godt at det finnes utstillinger ute i det offentlige rom du slipper å spørre om å ta bilder av, da 🙂
    Håper reiret ivaretar deg og dine behov til du måtte finne et krypinn som gjør alle hjerter glade 🙂

  • «Regnbuens Ende» … fikk jeg utrolig sansen for Anne-Sophie.

    God helg J;_)))