A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Den grønne veggen. Utsikt fra min veranda. Igjen.

Treet 11. august 09

Treet 11. august 09

Det fine med å ha en sånn grønn vegg utenfor verandaen er at den fungerer på flere måter. Tror jeg bare skal nevne noe av det positive. Jeg har noe grønt å se på slik at jeg ikke ser motorveien med skiltene til Drammen. Jeg slipper å se ansamlingen av blokker helt innerst i Frognerkilen. dessuten er det lyddempende! Videre kan jeg hilse på det og spørre «Hvordan står det til i dag, treet mitt?» I dag svarte treet at det snart er slutt på sommeren og der tror jeg det har rett.
Bildet tok jeg forresten nå i dag og jeg har dessverre ikke fått behandlet det på noen måte ettersom jeg foreløpig ikke har fått innstallert redigeringsprogram osv. på denne låne-pc`en.
I vinterhalvåret er det mer nakent rundt treet. Dette bildet er tatt 11. februar i år.

Treet 11. februar

Treet 11. februar

Jeg har tatt mange bilder av treet:
Treet Fantastisk himmel i Oslo Endelig har damen fått på seg klær!

13 kommentarer tilDen grønne veggen. Utsikt fra min veranda. Igjen.

 • fint å se linkene til tidligere innlegg om treet ditt, et flott og stolt tre og ingenting kjedelig ved det nei, har det med å pynte seg noe veldig til tider 😀

  J;_)))

 • Likte det best om vinteren. For da kunne jeg tenke på hvor fint dte ble om sommeren. Nå om sommeren tenker jeg bare på hvordan det blir om vinteren. Nå trenger jeg psykolog.

 • Det er flott å bo i nærheten av en skog. Vi bor så nærme skogen som det går ann å bo, med skog på 2 kanter og alt det flotte den bringer med seg av ro og fred.

 • Flott med natur til å gjøre det litt mere landlig…

 • Jeg liker trærne aller aller aller best om våren, jeg. Rett etter at de grønneste gyldengrønne bladene har sprunget ut. Da er det så vakkert at jeg ikke klarer å tenke på at det noen gang kommer til å bli kald vinter igjen 🙂
  Men det er uanskvett deilig med trær!

 • Hun er da flott der hun står grønn og fin, men tenk at du ikke ønsker å se skiltene til Drammen da…du altså 🙂 Ingen tvil om det er deilig å ha noe grønt å se ut på, det blir liksom litt mer liv det enn grå bygg. (og skilt) Håper du holder treserien din gående 🙂

 • I går sa jeg farvel til Alf…

  Jeg regner ikke med at han er i Frognerkilen når jeg er tilbake om noen måneder.

  Og i formiddag tar jeg farvel med treet utenfor verandaen min. Det har allerede tatt på seg deler av høstdrakten og når jeg ser det igjen, antar jeg det har mistet …