A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fantastisk himmel i Oslo

Det var en fargerik solnedgang over Oslo i går kveld. Dette bildet tok jeg ved halv nitiden fra verandaen min. Bygningene i bakgrunnen er blokkene som ligger på Thuen-Skøyenområdet og i et slikt lys ser de flotte ut. Jeg har nydelig utsikt, ikke sant?

DSC_6859

Dette bildet tok jeg nå i dag. De samme blokkene til høyre i bildet. Helt til venstre skimtes gresset innerst i Frognerkilen. På skiltene som er mellom trærne står det Drammen. Tror faktisk jeg bor midt på motorveien, jeg. Sa jeg nydelig utsikt?!

Treet 23 april

7 kommentarer tilFantastisk himmel i Oslo