A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hubert Humle er vanskelig

Lilla blomst
Jeg er ute for å ta bilder av blomster og kommer over et stort område med ugress. Blomstene på denne rager en til halvannen meter opp og jeg må strekke monopoden ut så langt jeg kan. Plutselig ser jeg at en humle sitter på en av de andre blomstene og jeg begynner å ta bilder av den. Den er imidlertid lite samarbeidsvillig og jeg får ingen gode vinkler. Se på meg, da! sier jeg. Endelig ser han opp, men da klarer jeg ikke holde kameraet rolig lenger.

Humle_1Humle_2Humle_3Humle_4Humle_5Humle_6Humle_7Humle_8

14 kommentarer tilHubert Humle er vanskelig

 • Morsom serie jeg kjenner meg igjen med en gang, spesiellt de siste 3 dagene.

 • Deilige bilder av Hubert … spesielt i stort format …

  Har vel egentlig en følelse av at Hubert ikke var veldig interessert i deg og det du drev med og samtidig kom du der og forstyrret ham og ville at han skulle ta en titt i din retning, nei det ville jo bli fullstendig feil tenkte nok Hubert …

  Kunne tenke meg å legge ut lenke er det OK ?:_D

  Blir utrolig fasinert av fargekombinasjoner i naturen, alt er liksom lov, som i blomsten her, lys lilla kronblader og olabukseblå pollenbærere

  Regner med at Hubert zzzzzzzummmmmet videre til neste blomst …

  J;_)))

  • Han var helt uinteressert, ja. Ler!
   Ja, klart du kan lenke, vet du. Snodig det der med farger, ikke sikkert lys lilla korsett ville gjort seg til et gult og sort skjørt.
   Takk for koselig kommentar!

 • Han var nok for opptatt med sine egne ting til å posere for deg skjønner du. Men noen flotte bilder vardet jo alikevel da, selv om modellen ikke var like villig til å posere

 • Kan du forstå hvorfor de skal være så lite samarbeidsvillige disse humlene?!?
  Men du fikk da flotte bilder av ham likevel! 🙂

  • Tusen takk! Ja, noen ble ganske bra. Jeg har blitt mer og mer kristisk til mine egne bilder, men det er sikkert ikke unaturlig.

 • De er ikke alltid like lette å jobbe med, disse små lodottene. *snakker av sviende erfaring* Men flott ble det, Anne-Sophie!

 • Mange flotte skudd her, de er ikke de enkleste å ha med å gjøre, de er gjerne borte før man får fokus 🙂

 • Her var det mye flott du. Og kjenner meg igjen i problemstillinga di…