A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stedet for god samtale og sjel! Kom til ditt Nazar!

Nazar

Ja, det er ikke mine ord. Men jeg har inntrykk av at Nazar har sine ord i behold. På et skilt utenfor står det: «Stedet for god samtale, med byens beste betjening og sjel! Kom til ditt Nazar!» Stedet har et trøstende ord for de som ikke er så happy også. «Livet er ikke alltid en dans på roser, men hos oss får du en oase i hverdagen.»Kjenner du deg igjen her, kanskje? Jeg har vært her før, da var det snø og vinter. Fargesprakende på veggen ved Sagene Samfunnshus
Mosaikk utenfor Samfunnshuset på SageneMosaikk utenfor Samfunnshuset på Sagene"Stedet for god samtale, med byens beste betjening og sjel! Kom til ditt Nazar!"

Som du ser av det ene bildet, er det to telefonkiosker her også. Jeg har vært her flere ganger, men aldri klart å få noe ordentlig bilde av dem. Det er alltid et eller annet plassert foran eller bak, i dag er det marked på plassen som du ser av skiltet.
Sagene Samfunnshus og Nazar ligger rett ved Sagene kirke.

Og som du sikkert også ser; endelig har jeg skjønt hvordan jeg får bildene i riktig størrelse. Du kan klikke på dem og de kommer opp som slideshow.

Her er stedene plassert på kartet.

Vis Sagene i et større kart

8 kommentarer tilStedet for god samtale og sjel! Kom til ditt Nazar!

  • Jeg har gått forbi her mange ganger og ikke stoppet. Nå skal jeg jammen stoppe en dag.

  • Ja, det synes jeg du bør gjøre. 🙂 Mosaikken er absolutt verdt å se på og er forresten laget av beboerne i området.

  • Får se om ikke jeg også får rotet meg inn der ved en anledning. Ellers vil jeg si at denne siden din er blitt veldig bra! Var jo vant til den andre – men du har virkelig gjort en flott jobb her!

    • Ta med deg den firbente og ta deg en tur. 😉
      Tusen takk, Valkyrien! Jeg er ikke halvferdig med alt som må ordnes, men det får bare ta sin tid.

  • Du så trivelig det så ut. Minner meg om disse små markedene rundt omkring i London. Der er det også god plass for å sitte og prate i trivelige og rolige omgivelser. Deilig!

  • To telefonbokser til altså:) Deilig med oaser i travle byer. Likner litt på et borettslag, men who cares – folka er faktisk viktigst!!