A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Og da har kanadagåsas unger vist seg

DSC_1751_1

To unger har dette paret, jeg tok bilder av dem i går. Dette er det eneste paret med kanadagjess og unger jeg har sett i Frognerkilen hittil i sesongen.

Rettelse: Som påpekt av Zhivago og Valkyrien i kommentarfeltet, er dette hvitkinngås!

11 kommentarer tilOg da har kanadagåsas unger vist seg

 • Anne

  Blir så rørt jeg av slike bilder at jeg er nesten som en bestemor her jeg sitter (og DET er jeg vel alt for ung til!!).

  Verden og naturen er vakker, og litt grusom…

 • Anne-Berit

  Så nydelige små nøster de har fått,svømmer etter sine foreldre gjør de og,enda så små som de er.
  Herlig bilde!

 • John

  Jeg har verken sett deg eller disse selv om jeg har vært ute med båten hver dag i helgen ink i dag. 🙂 Flott bilde.

 • Zhivago

  Jeg er jo en hund, og det innebærer og å være en hund etter gjess 😀 I og med at jeg og er en utmerket vaktbikkje, både på nettet og nesten i virkeligheten, føler jeg det som en del av mitt ansvar å skrike opp når noen blir gjort urett. Så her er det: Det der er jo ikke noen kannadagås. Det er en hvitkinngås. Og de smaker akkurat like godt 😀 Men er mindre enn kanaderen, som og stort sett snadrer på fransk, mens disse sikkert snadrer nederlansk. Og det var alt fra doktor allvitende Zhivago for i dag. Som og satte stor pris på bildene av de små lekkerbiskene.

 • VALKYRIEN

  Bildet er jo så nydelig, blir jo helt salig i hjertet når man ser slike nydelige nøster!
  Men det første jeg tenkte var, jøss – har jeg misforstått sånn da! For dette er vel hvitkinngås?
  Og så ser jeg Zhivago sier det samme, så får han heller sikle etter dem så mye han vil! 🙂

 • Zhivago

  Pssst. Så under innlegget ditt «vår med monopeden» at det var en gråås som flørtet med deg. Knis. Da sliter du! For de fleste gjess er monogame og holder seg til samme partner hele livet. Skifter kun hver gang jeg spiser en av de 😛

 • Anne-Sophie

  Anne: Det er en flott egenskap at du blir rørt!

  Anne-Berit: Ja, de er så søte at jeg har lyst til å ta på dem.

  John: Fuglen var fløyet, med andre ord. Ler!

  Zhivago: Er det ikke kanadagås!!? Du slette tid for en urett jeg har begått! Jeg gir meg ende over. Jeg har jo massevis av bilder av kanadagjess – ehm – hvitkinngås! Jeg kan ikke rette det. Men tusen, tusen takk for at du gjør dette bymennesket oppmerksom på feilen. Det setter jeg pris på.

  Valkyrien: Ler! Der kan du se hva jeg vet om fugler!

  Zhivago: Ler høyt! Da så du sikkert at jeg skrev: «Det ser ut som de fleste gjessene har funnet seg en partner, men denne er ute på egenhånd. Kanskje han prøver å flørte med meg? Visstnok er jeg poly, men det får være grenser!»
  Jeg er nemlig ikke monogam og er helt åpen om det. Har også blogg om temaet –
  Magic Penny .
  Så jeg regner med at det var en gasse hvor du har spist opp partner`n. Ler!

 • Rune (Bildebloggen)

  Nesten synd at de blir større, utrolig herlige når de er så små 🙂

  • Nesten som med mennesker? 😉 Jada, er enig med deg. Og som Ithil skrev i en kommentar tidligere; de har slike søte bollekinn.

 • Ståle

  Nusselige som små, som de fleste fugler og pattedyr. Men disse er da vitterligen også temmelig billedskjønne som voksne.