A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Blomster til deg!

Takk til alle dere som skriver til meg og kommer med tilbakemeldinger om innlegg på bloggen. Og til de av dere som har kommet med forslag til relevante Oslolenker.
Jeg spør alltid om tillatelse til å ta bilder inne i butikker og/eller restauranter jeg skriver om på bloggen. Nesten uten unntak blir forespørselen mottatt positivt. Og så hender det at jeg får meldinger i innboksen min som sier at de setter pris på måten jeg har omtalt stedet på og – ikke minst – den vennlige og humoristiske tonen i kommentarene. Takk til alle dere som er faste gjester hos meg fordi dere bidrar til det!

13 kommentarer tilBlomster til deg!

 • obskur

  Det er vel heller du som skal ha takk for alle de fine, spennende og lærerike bloggene dine! 😀

 • Rune (Bildebloggen)

  Det er absolutt som Obskur sier her, det er deg som skal ha en stor takk for alt du deler med oss via bloggene dine, og for den du er! :o)

 • Anne-Berit

  Enig med de andre her.Får bare mer og mer sansen for bloggen din jeg,ikke rart du får skryt.

 • Randi's Tanker

  Blomster til deg også! Enig med tidligere «talere». Jeg må innom bloggen din hver dag. Ferierte mye i Oslo gjennom mange og det er gledelig gjensyn med mange av de stedene jeg har vært. Takk for at du tar oss med i landets hovedstad!

 • Elisabeth's bright side

  Det er en glede å kunne lese bloggen din. Du viser fram Oslo på en positiv måte. Å ja, du vekker minner om mine Oslo vandringer fra jeg var liten. Jeg har også bodd i Oslo i 6 år som godt voksen og kjenner Oslo fra Nøklevann og østensjøvannet. Takk skal du ha!

 • VALKYRIEN

  Takk for blomsten! Men er nok enig med de andre her; Selvom jeg bor i Oslo, har jeg lært mye om Oslo via bloggen din! Men jeg bor jo ikke midt i gryta da – det får være min unnskyldning! Alltid trivelig og morsom lesning – og bildene dine er spennende!

  Så en varm takk også til deg Anne-Sophie! Både for bloggen din – og dine visitter hos meg! 🙂

 • Anne-Sophie

  Obskur Rune Anne-Berit Randi Elisabeth og Valkyrien:

  Tusen, tusen takk til hver enkelt av dere. Jeg blir veldig rørt.

 • Dramalamaen som lever livet

  Etter at jeg begynte å lese bloggen din har jeg begynt å se på Oslo med nye øyne. Jeg studerer byen, ikke bare registrerer den. Ser på detaljer i snirkelskriften i et butikkskilt, mønsteret i steiner på bakken, fugler i trærne i botanosk hage. Jeg er ganske ofte i Oslo, og jeg koser meg hver gang jeg finner eller kjenner igjen noe fra bloggen din.

  Så tusen takk skal du ha for alt du deler med oss. 🙂

 • vibeke

  Som Dramalamen sier: se på Oslo med nye øyne. Det gjør jeg også. Jeg håper å få tilbringe tid i Oslo på noen av de stedene du har billedgjort.
  Jeg sender også blomsten tilbake til deg. Og – jeg skulle gjerne vært i Oslo en dag i neste uke. Tirsdag f.eks. Da fyller nemlig en tidligere blogg-bekjent av oss år. Nemlig 🙂 Han bør få blomst!

 • Anne-Sophie

  Dramalamaen: Veldig hyggelig å høre! Tusen takk!

  Vibeke: Nei, gjør han!? Nå må jeg sjekke om du har en kontaktadresse på bloggen din.

  Tusen takk!

 • Ivar

  Tusen takk for det, og takk for at du deler bildene dine med oss også… masse flott her.

 • Zhivago

  Voff 🙂

 • Anne-Sophie

  Ivar: Tusen takk skal du ha! Du er en going. Ler!

  Zhivago: Voff-voff!