A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Snakk om konsentrasjon!

DSC_5571_2

De spiller så det ljomer utover byen!

DSC_5573

DSC_5575

«Våre muntre musikanter» heter skulpturen og den er laget av Arne Vinje Gunnerud. Hvor den står? På St.Hanshaugen, vel!

14 kommentarer tilSnakk om konsentrasjon!

 • Himmelen!!!! jeg så himmelen jeg, for slik er det lenge siden vi har sett den i Trøndelag, sukk…

 • De var fine, og snakk om tålmodighet da, tenk å stå der i mange år og spille 🙂

 • NÅÅ er det lenge til 17 mai, is, wienerpølser og borgertog 🙂

 • Kule bilder.. og ikke mye å klage på når det gjelder konsentrasjon.

 • Stilig. De var annerledes, bildene altså.

 • Koselige dere er… 😉 Takk for kommentarer!

 • Fine bilder du har av denne skulpturen. Har jo sett den, men det er lenge siden. Det jeg bet meg merke i er den vakre blå himmelen…må ha vært på søndag det der. For da så jeg blå blå himmel jeg også! Håper på det samme i morgen.

 • Godt å se deg her igjen! 🙂 Takk for dine kommentarer. Du verden så flotte skulpturer du har her! Morsomme rett og slett! Jeg må da ha sett disse.. lenge siden jeg har vært på St.Hanshaugen.. Og DEN blå himmelen!! 🙂

 • Jess – flott skulptur for ei korpsberte som meg, meeeen – den er diskriminerende og bygger på fordommer – så det så 🙂 jentene spiller fløyte og klarinett, guttene spiller trompet og tuba? Det er feil. I alle fall her jeg bor. Jeg har to jenter som spiller tuba.

 • Valkyrien: Tror jeg må bekjenne at jeg ikke har sett den i virkeligheten før nå. Men innbiller meg at Arne har vist bilder derfra tidligere.

  Viola: Tusen takk! Ja, skikkelig solskinnsvær nå på søndag.

  Vibeke: Ler! Det har du nok rett i slik det er i dag, men skulpturen er fra begynnelsen av 1970-tallet. Kanskje det er forklaringen.

 • Kirsten Vinje Gunnerud

  Diskriminering: Som kone til billedhuggeren kan jeg fortelle deg at han måtte «slåss» for å få med jenter i skulpturen i det hele tatt! I utgangspunktet var det nok meningen at det bare skulle være gutter der! Og så skulle monumentet hete «Guttemusikken», men det måtte jo endres da. Hilsen KVG

 • Kirsten Vinje Gunnerud

  Morsomt å se de flotte bildene av min manns skulptur. Ser forresten at den burde males og forgylles igjen snart.

  KVG