A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Omvisningene på Akershus Slott starter hver hele time

Bygninger på Akershus festning

Bygninger på Akershus festning

i sommerhalvåret og vi planlegger å møtes for å få med oss den som starter kl.14. Det er fullstendig dødfødt, ettersom jeg står og halser som en buhund i motvind under de få trærne som gir litt skygge ved Skansen sånn fra kvart over ett. Da han endelig kommer ruslende ti minutter før avtalt tid, er jeg irritert og svett og det siste jeg vil er å gå inne i kø. Heldige med været er vi også denne dagen og vi blir gående blant alle turistene og glane.
DSC_4377DSC_4378Ender

Til slutt ender vi opp ved en kafe som har uteservering og vi fristes til å sette oss under en av parasollene i skyggen. Kafeen ligger rett ved en dam og festningens underligste and er foreviget. Du ser den orange fyren som nettopp lander nede i venstre hjørne av bildet. Det er nok en orangekinnand.

6 kommentarer tilOmvisningene på Akershus Slott starter hver hele time

  • Godvær da :-)) så ikke klar så innmari!! Avtale med en kjekkas også kanskje??
    vel… det sier ordene ingenting om, men denne trønderkjærringa, hun fryser denne kvelden, kaldt ute og det regner tidvis på tvers.

    Nydelig den fisken da, og må vel være «plantet» der??
    Fine bilder som alltid inn hos deg, det skal være sikkert og visst. Ha en flott hveld AS

  • Anne har vel sagt det meste her…… bortsett fra at jeg ser 2 fisker da …… i alle fall halen til en til. Flotte bilder kan ikke sies for mange ganger. Vi får håpe vi får flere av disse godsværsdagene framover.

  • Jepp flotte bilder 🙂