A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Alf vil ikke være i Frognerkilen lenger

DSC_4898_Alf_1
og det skjønner jeg veldig godt! Bare se som det ser ut på bakken rundt han. Grus. Mengdevis av grus. Men det er mer. Kommunen driver med opprusting av kantområdet litt lenger bortenfor (bra!) og det kjøres store lastebiler tvers over veien der Alf og kompisene går.
DSC_4900_Alf og broren_3
Ikke er det så mye å spise på lenger, heller. Alf og de andre har beitet ned gresset så det er kort og ikke minst fullt av søppel. Sist – men ikke minst – det er ikke trøst å få av mor og far. De bare skriker til Alf og broren, visjer dem vekk og ber dem dra dit pepper`n gror. Det er neimen ikke lett å være gås.

22 kommentarer tilAlf vil ikke være i Frognerkilen lenger

 • De er vel slakteferdige nå allikevel, like greit å spise de. Gås er jo kjempegodt.

  • Ha ha ha! Ja, det er det! Men tror Oslo kommune hadde reagert på om jeg slaktet en av disse. Iflg.Wiki er de utrydningstruet også.

 • haha. Blinkskudd av Alf. Her i Bergen har vi forresten en vernet bedrift som og heter Alf, og i følge Wiki trengs verning av han der og 😀

 • Prøvd å fore Alf med burger??? Stor Cheesburger med bacon ville nok gjort Alf glad.. Ikke sjov å tygge gress

 • Ler meg skakk (gakk gakk..) se den surmulende holdningen da :-))

 • Å ja, det måtte være en mann, en kvinne hadde funnet alternativer, bitt sammen tenna og sett nye veier. Gjort opprør og vist dem hvem som var herren!!

 • Ser at Alf er merket for livet, kanskje det er derfor han er sur? Men ikke for det, ser jo at standarden på maten går fra gress til grus, stavelsesmessig ikke så langt fra hverandre, men smaken da… fysj… Men Alf var flott, det skal han ha 🙂

 • Han ser ikke altfor munter ut nei. Flott bilde og han har jo en flott holdning da.

 • Stakkars Alf! Du må si til ham at det er litt mer foringsmuligheter på Østensjøvannet! Og der er det litt flere av hans art også! Men kanskje fruen ikke er interessert i det…..

  Og så Sinsen katedralen: Utrolig stilige bilder da du!

  Takk for koselige ord hos meg mens jeg var borte!

 • Trodde jeg hadde gjort et scoop da jeg fotograferte hvitkinngjess på Mausund i sommer – og så går de rundt og spankulerer nedi i hovedstaden! De skulle jo ha vært på Svalbard for å føre slekta videre! Artige bilder med en god tilhørende undertekst!

  mvh

  Arvid B

  • Ler! Det er ganske nylig at jeg fikk rede på at det er hvitkinngjess. Det var Valkyrien og en observant bikkje ved navn Zhivago som gjorde meg oppmerksom på det. Jeg trodde det var Kanadagjess.

 • Huff da, så forstyrrende, på slutten av sesongen deres, ja – for de flyr vel avgårde snart hvitkinngjessene også. Så herlig når de ankommer hit på våren, og så vemodig når de drar igjen på høsten.. Det er så vakkert når de samler seg i en V-mønster på himmelen.. 🙂

 • I går sa jeg farvel til Alf…

  Jeg regner ikke med at han er i Frognerkilen når jeg er tilbake om noen måneder.

  Og i formiddag tar jeg farvel med treet utenfor verandaen min. Det har allerede tatt på seg deler av høstdrakten og når jeg ser det igjen, antar jeg det har mistet …