A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Om du tror at voksne damer begjærer menn bør du tro om igjen!

Dukkehus ved disken. Gammelt kassaapparat til høyre i bildet.

Dukkehus ved disken. Gammelt kassaapparat til høyre i bildet.

Det er faktisk dukker, dukkehus og bamser de vil ha. Det yrer av liv hos Bestemors Lekestue og jeg ser bare kvinner blant kundene.

PorselensdukkerDukkerDukker

Butikken har stort utvalg i dukker fra forskjellige tidsaldre og i alle tenkelige størrelser og fasonger. Bestemors Lekestue drives av Bente og hun forteller at tiden ikke strekker til for alt hun skal gjøre. I tillegg til den daglige drift av butikken, holder hun dukkekurs og reparerer bamser og dukker for kunder.

Gult dukkehusDukkehusinteriørDukkevogn

Her er store, praktfulle og forseggjorte dukkehus til flere tusen kroner og enklere varianter til den som vil bruke mindre penger. Innredningen bestemmer du selv. Butikken fører dukkehusmøbler og små dukker fra alle mulige tidsaldre. Er du heller på utkikk etter materialer til å lage dukkehus, dukker og bamser selv, er det store muligheter for at du finner det her.

VelkomstbamseJeg har vært og sett på velkomstbamsen utenfor butikken tidligere. Han har forresten fremdeles vinterklærne på.

Ikke nok med at bamsen har fått vinterfrakk på, den har skiftet kjønn også

15 kommentarer tilOm du tror at voksne damer begjærer menn bør du tro om igjen!

 • Denne butikken skulle jeg gjerne besøkt!

 • Haha 🙂 Forstår dere voksne damer så godt så. SLike menn er bare godt til å gå bære posene når dere kommer ut av butikken. Det sier min mor.

 • Hehe. Jeg tror ikke jeg ville satt beina i en slik butikk hvis jeg ikke var dødelig forelska i noen som ville dit. Fascinerende likevel. Men det blir vel omtrent som å slepe med en dame med på en Clas Ohlsson-butikk eller mekanisk leketøysbutikk eller noe….?

 • Ståle: Damer får deg inn dit de vil uansett. De har noe slik voodoo greier som fjerner menns vilje. Det sier min far.

 • Her var mange mange nye innlegg siden sist jeg var innom????!!!! Fatter ikke helt hvorfor min bloggroll ikke oppdater din blogg?? kan det ha noe med at du har skiftet domene mon tro??? her må du hjelpe meg litt please….

  Kost meg her lenge ja, mye spennende du finner langs din vei som jeg koser meg stort med.

  Klem fra Anne

 • Morsomt… og sikkert så sant så sant… heheh

 • Hehe, du får sagt det du! 😉 Flotte ting, og jeg likte især de dukkene i det første bildet av de tre seriebildene – i første raden! Særlig pga klærne, langt tilbake i tid…. Ser for meg seterhus, elv, skog og fjell! – Ja, er det ikke rart?? Hehe.. 🙂

 • Mange flotte dukker og leker.
  Jeg reparerer min gamle dukke fra 1950 og håper du har en gråteklokke som skal sitte i stumpen på den. Den som er der fra før gir ikke en lyd fra seg.
  Hilsen Bergljot

  • Om du tar kontakt med Bestemors Lekestue kan eieren kanskje hjelpe deg. Butikken holder til i Hegdehaugsveien 28 her i Oslo og de har nettside hvor kontaktinfo fremgår. Adressen er: http://www.gepetta.no/

   Lykke til med den gamle dukken din!