A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Oslo Middelalderfestival

Det ligger en eim av brent kjøtt over området ved Vannspeilet i Gamlebyen.
Oslo Middelalderfestival


Festivaldeltakere av begge kjønn har skrudd klokken tilbake til 1314 – i hvertfall når det gjelder påkledning og annet utstyr.
FestivaldeltakereFestivaldeltakerFestivaldeltaker
Det lyder musikk fra teltet hvor det foregår matservering og det er stor stemning. En liten hund blander seg inn i et skuespill og mange står og selger ting de har laget.
MusikereSkuespillFestivaldeltaker
Kandiserte epler. Det ser godt, men klisset ut. Salget går strykende, det er mange som kjøper. Sølvsmykker går unna. Flotte blå trefigurer står og frister.
Kandiserte eplerSølvringerTrefigurer

Tidligere post fra Middelalderparken: “Politikere er mennesker som, når de ser lys i enden av tunnelen, beordrer mer tunnel.”
Oslo Middelalderfestival har egen nettside: Oslo Middelalderfestival

*
*Tilføyelse
Jeg anbefaler Violas post med bilder: Middelalderfestivalen

13 kommentarer tilOslo Middelalderfestival

 • Et helt enormt til bilde!! og så gøy det hele ser ut :-))

  • Ja, det var skikkelig moro å gå der og kjenne på stemningen.
   Det ligger nok mye arbeid bak arrangementet og det har blitt veldig bra.

 • Klue bilder… morsomt å se voksne kledd opp med klær fra riktig gamle dager.

 • Så moro. Da skjønner jeg hva som skjedde ved vannspeilet lørdag, jeg så alle teltene og mennskene da jeg kjørte forbi på vei mot Østfold lørdag.

 • Ingen tvil om det må være mye jobb å sette seg 695 år tilbake i tid, så artig det må ha vært å gå blandt dem. Mange flotte bilder av det hele, mange av dem ble helt speielle med «moderne ting og tang» i bakgrunnen, da ser man virkelig kontrastene fra den gang til nåtid. Stilig 🙂

 • Måtte inn her å se også.. Javisst er det herlig med Middelalderfestival!! 🙂 Jeg var der jeg også og nøt skikkelig den fine dagen! Kjenner igjen flere av disse bildene 🙂 Jeg var på Middelalderfestivalen i 2000 også – 1000-års-jubiléet, og det var ENDA større! Da følte jeg at jeg kom rett inn i Middelalderen!! 🙂 Takk for kommentarer, setter alltid pris på det 🙂

  • Næh, du var der du også! Og tydeligvis år etter år. Arrangørene har klart å få til en trivelig stemning.
   Kommer tilbake til deg jeg, vettu.

 • My

  Hej!
  Det var super bra! Men är det ingen som fotade Pain Solution? Dem tyckte jag var ruskigt bra!

  • Da jeg var der var det så tett med folk rundt der de holdt på, at jeg ikke orket. Dessverre. Ler.. 😉 Pain Solution har jeg sett i en annen sammenheng og det var .. ikke noe jeg vil se på igjen. Men antar det var andre ting de bidro med på Middelalderfestivalen.
   Velkommen hit, forresten!

 • My

  Tack så mycket! ;o))
  Jag blev ruskigt förvånad över deras show. I Sverige skulle ingen tillåta att man bara klyver en melon på någons mage!… Dem var läskiga men samt väldig bra.
  men hela festivalen var jätte rolig, intressant & underhållande!