A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Awarder

Jeg har vært så heldig å få flere awarder og jeg har samlet dem her. Opprinnelig laget jeg det som en side og ikke en bloggpost, men da fungerer ikke pingbacks. Og det vil jeg jo gjerne at det skal.

Denne har jeg fått av av Mytteristen for bloggen Magic Penny. Tusen takk!
bloggpris1

Denne har jeg fått av Daxán og av Mytteristen. Takk skal dere ha!
kreativ

Denne har jeg fått av Valkyrien. Tusen takk, Valkyrien!
i heart this blog

Og i juni i år fikk jeg denne av Ståle og Inger Johanne. Ståle ønsket å takke en del medbloggere for omtanke i forbindelse med at hans kjære Daxán ble angrepet og døde. Tusen takk skal du ha, Ståle!
Inger Johanne skriver at jeg har vært med på å inspirere henne. Tusen takk, Inger Johanne!
supercomments
Dette sies det i “statuttene”:
“We give and get awards for having a great blog and being a good friend. What I want to award is those people whose comments have meant THE WORLD to me. It takes time to visit a blog and leave a comment … I wanted to recognize some special bloggers whose comments have made such an impact on me. The “You Don’t Say?” Award is awarded to these special bloggers in hopes that they will pass the award along to 5-10 of their best commenters!”

Vennskapets rose har jeg fått av lille Daxeé. Jeg ble veldig rørt. Tusen takk!
Vennskapsbamser

Jeg vil gjerne sende bamsene som en sommerhilsen til noen av de jeg har blitt kjent med i bloggverden og som betyr noe for meg.

Anne

Anne-Berit

Arne

Daxeé

Helgespresso

Ivar

Ida

Inger Johanne

Ithil

John

Monica

Moseplassen

Norsk Nettfoto

Petter

Petunia

radiohode

Randi

Rune

Ståle

Svein

Superhue

Valkyrien

Vibeke

Viola

Zhivago

Og sist – men ikke minst – en spesiell takk til Asle – for all godhet, vennlighet og hjelp.

12 kommentarer tilAwarder

 • Så hyggelig det var da Anne Sophie, tusen tusen takk for denne 🙂 Og gratulerer med Awardene dine! Veldig hyggelig å bli satt pris på og husket på 🙂 Ønsker deg en fin sommer.

  • Du er selvskreven. 🙂 Følte meg veldig godt mottatt i fotomiljøet ditt som jeg fant hos deg da jeg startet Oslobloggen. Hmmm… det ble en kronglete setning, men du skjønner nok hva jeg mener.
   Fortsatt god sommer, ja!

 • Åååååå… 🙂 Tusen hjertelig takk! Det er ikke mange ganger jeg får awarder 😉 Jeg visste heller ikke om jeg ville bli med på disse awardene (motta og gi)… men jeg mener at man setter pris på en blogg ved å kommentere også.. Likevel er jeg takknemlig for at du ga meg en, den er jo veldig søt da! 🙂 Får tenke litt på det.. Du har en absolutt flott blogg da, med god informasjon om Oslo, rene By-guiden! :)Klem til deg 🙂

 • Tusen takk, Anne-Sophie! *glad i sommervarmen* 😀

 • Å 😀 Tusen takk. Det varmet, selv om svetten allerede rant.

 • Tusen takk:) Så hyggelig! Allid kjekt at noen liker det man holder på med og spesielt er det koselig å få slike awarder når man går litt «tom» for ideer og ikke akkurat er like giret på å blogge:)
  Takk igjen, kjære deg!!!

 • Du er snill du Anne-Sophie. Vi er veldig glad for at du besøker meg, og at du skriver litt på siden vår. DEt gjør det hele verd det når man får litt feedback. Ellers syns jeg ikke de var så søte, mer til å spise opp 😛

 • Gratulerer Anne-Sophie. De er alle mer enn vel fortjent!
  Og tusen takk! Det varmer å se navnet på listen! 😀

 • Tusen takk for de søte bamsene 🙂
  Er det noe som inspirerer meg, så er det dine blogger, og spesielt det du har om Oslo. Jeg får et helt annet innblikk i den byen (som man faktisk er litt redd for – hm… ) når jeg ser den gjennom din linse. Skulle gjerne hatt deg som privat guide en gang.

 • Takk for at du tenkte på meg!
  Jeg er endelig på bloggrunde igjenn 😀 Og hva er vel kjekkere da en å snuble over slikt som dette 🙂

 • Ida

  En vennskapsrose.
  Så fint! 🙂
  Tusen takk for at du ga bort en til meg,
  og for at du tenkte på meg.
  Det gleder meg! 🙂