A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Noen anbefalinger

KattJeg savner Glugg. Et sted å dele blogginnlegg som på et eller annet vis rører ved noe i meg og som jeg gjerne vil anbefale til andre. Det kan være et bilde eller noe som er skrevet. Ettersom jeg gjør som jeg vil på min egen blogg, anbefaler jeg noen her. Kanskje fast, kanskje ikke.

Helgespresso oppdaterer bloggen sin ofte, noen ganger flere ganger om dagen. Det kan være små selvopplevde historier eller bilder. For noen dager siden skrev han en anmeldelse av semifinalen i Eurovision Song Contest. Du kan lese den her: Oi, oi, oi!

Anne på Moseplassen har flyttet fra Blogspot og over i eget hus. Hun skriver om hage, blomster og fugler og har mengdevis av bilder hun selv har tatt som illustrasjoner. Fuglene fôrer hun så og si nesten i fanget! Ta en titt på innlegget Fôringsplassen på bakken.

Gulsnare skriver om legelivet sett fra hans ståsted. Om sine møter med pasientene som han vet snart skal dø. Det er ikke ofte han oppdaterer på bloggen, men nå har han skrevet et nytt innlegg. berre kjærleik og død

4 kommentarer tilNoen anbefalinger

 • Princess Sarah

  How I wish I could understand your written post, I guess it’s great based on the picture shown.
  Have a blessed day!

 • anne -moseplassen

  veit du, jeg har ikke lagt merke til dette før nå jeg *rødme* Tusen takk for flott anbefaling 🙂

 • Anne-Sophie

  Princess Sarah: Thank you!

  Anne: Ler! Ingen grunn til rødmingen. Det er ikke mulig å få med seg alt. Bare hyggelig! Det er du som skal ha takk for alt du deler på bloggen din.

 • […] et innlegg hvor jeg skrev at jeg savnet et pingsted hvor man kunne poste innlegg og anbefale andre. Noen anbefalinger Noen dager etter at jeg hadde skrevet det innlegget, fikk jeg en mail fra Petter hvor han fortalte […]