A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nå viser tårnet seg igjen

Domkirken i byen har vært stengt i … all evighet. Eller virker det bare slik? Jeg måtte ta en titt på nettsiden deres for å finne ut når perioden med reparasjoner startet. Der står det at det var 1.august 2006. Jeg får vel tro det da. Det er forresten ikke godt å si når den åpner igjen. Etter planen skulle det skje første søndag i advent nå i år.
Men tårnet er fint!

domkirken-na-viser-tarnet-seg-igjen-1domkirken-na-viser-tarnet-seg-igjen-2

Du kan se bildene i stort format og i slideshow ved å klikke på dem.

9 kommentarer tilNå viser tårnet seg igjen

 • Rune (Bildebloggen)

  Det er litt av et tårn der der.

 • VALKYRIEN

  Så flott da! Har jo savnet synet av bygget – den plasten har jo ikke vært allverden! Tror nok det stemmer det der med datoen – har bilder derfra rundt den tiden de nettopp var ferdig med innpakkingen. Og det var i juni samme året – og selve arbeidet startet vel like etter. Men det virker jo som en evighet siden. 🙂

  Fint med bilder av tårnet!

 • Svein

  Jeg likte nå svært godt bildet av stillaset også jeg, med gangbruer ut i løse» luften. Gadd vite hvordan de ordnet stillaset den gang de bygget kirken?

 • Superhue

  Enig med Svein her at stilasbildet var stilig. Minner meg om en barnebok om Serafin som bygger et fantasibygg med trapper og tårn.

 • Anne

  Nydelig vakker den kirken, og tenkte tanken når jeg gikk forbi når jeg var der nede: fader, skulle hatt en make-over jeg også!!! Men Jan Thomas vil jeg bare ikke se…

 • CamKarMir

  Ser der, ja 🙂

 • Anne-Sophie

  Rune: Ja, det er det!

  Valkyrien: Det gjør det. Skjønner ikke hvor årene bli av. Ler!

  Svein: Tusen takk! Det var ikke helt enkelt å få tatt bilder uten ledninger osv. Dessuten brukte jeg 16-85mm-objektivet den dagen og kom ikke så veldig nær.
  Ja, det kan man lure på. 🙂 De klarte det i gamle dager også.

  Superhue: Hyggelig at du liker det og får assosiasjoner.

  Anne: Ja, det er en flott kirke. Nei, make-over synes jeg ikke du trenger. Ler!

  CamKarMir: Ja, der dukker det frem!

 • arne

  Så spørs det hvordan det ser ut inne, så vidt jeg husker, hadde de ikke råd til å gjøre noe med takmaleriene i denne omgangen. De flasser nok fortsatt, men kanskje et tettere tak har hjulpet.

  Vi får se, men tårnet ble fint ihvertfall.

 • Anne-Sophie

  Arne: Får håpe hele kirken blir bedre både ute og inne etter all jobbingen. Det må jo koste en formue.