A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Hundejammer

hundejammer
Noe av det jeg trives godt med her jeg bor, er alle hundene. Det er hunder i nesten hvert eneste hus. Store hunder, små hunder. Hvalper som snurrer rundt i sin egen lenke og hunder som er gamle og nesten ikke orker mer. Jeg bodde i mange år på Holmlia. Der var det nesten ikke hunder. Sikkert mange årsaker til det, blant annet var det strenge regler for hundehold ettersom jeg bodde i et borettslag. Dessuten var en stor del av beboerne fra andre verdensdeler og jeg fikk inntrykk av at de hadde et annet forhold til hunder.
Men her er det hunder! For meg er de en del av byen, en del av livet, så og si. Jeg har hatt flere hunder selv. Blant annet en puddel. Joda, pudler er hunder. Han het Petter og var verdens morsomste i mine øyne. Pudler blir ofte veldig gamle og Petter levde til han var nesten 17 år. Nå har jeg ikke hund selv lenger og det hender jeg savner det. Derfor plager jeg strøkets hunder med å snakke til dem og spørre pent om å få lov å ta et bilde eller to. Som regel sier de ja.

10 kommentarer tilHundejammer

 • Svein

  Han så litt sørgmodig ut den karen 🙂 Neste gang mådu forlange et smil….

 • Anne

  Å ja, jeg er vokst opp med hund selv jeg 🙂 og at hunden er menneskets beste venn, ja det kan jeg skrive under på. I tenårene du, hunden fikk servert mange en tragisk kjærlighetshistorie og fikk mange intime betroelser servert, ikke lo den, og ikke fortalte den det videre, men forto??? å ja… Hvem av oss mennesker er på samme måte??

  Ble grepet litt av blikket påd enne hunden, ser så trist ut, og tårene, dem kan man jo se…

 • Ithil

  Jeg liker også at det er mange hunder i nabolaget! 😀 I bygningen som jeg bor i, er det en kjempesøt hund som alltid vil hilse på meg om jeg går forbi 😀

  Meeeen; Det er mer enn nok av sløve hundeeiere her, som ikke gidder plukke opp hundedritt fra fortauet… Det synes jeg er temmelig uansvarlig.

 • Zhivago

  Bare si ifra, så kan du få kose den største valpen du noengang har kost. Jeg er stor, deilig og elsker å bli klødd over alt. Bill mrk «kos meg mer!»

 • VALKYRIEN

  Han ser litt sørgmodig ut ja, med de vakre brune øynene! Kanskje han vil ha kos og ikke foto – det vil bikkja mi!

  Her jeg bor er det også mye hunder, og det synes jeg er flott! Det er jo sosialt med hund, for det er alltid noen som stopper. Og jeg er enig med Ithil, å plukke opp etter bikkja si SKAL være endel av ansvaret man påtar seg med å ha hund! Blir grinete selv når jeg ser andre ikke gjøre det!

  Har vokst opp med hund selv, og har min egen hund nr. 2 nå. Og ja – Bichon ER hund! 🙂 Det er vel ikke størrelsen det kommer an på??, sier jeg til mannfolka som kommenterer det…..:)

 • Ivar

  Han så noe trist ut denne karen da, venter nok på eieren…eller så likte ha ikke å få bildet sitt tatt… Jeg liker hunder jeg.

 • Anne-Sophie

  Svein: Ja, han gjør det.

  Anne: Så morsomt at du forteller om hundevennen din. Noe av det fine med hunder er jo at de forstår alt. 🙂

  Ithil: Den liker deg da, skal du se. Enig med deg om hundedritt, men jeg synes de fleste er flinke til å ta opp.

  Zhivago: Ler høyt!

  Valkyrien: Nei, det kommer ikke an på størrelsen. *knegg*

  Ivar: Det vet jeg du gjør. 😉

  Takk skal dere ha!

 • Anne-Berit

  Nydelig Labrador der.Selv kan jeg ikke tenke meg et liv uten hund,men man vet jo ikke hva man i fremtiden kan bli nødt til.Syns de beriker min hverdag,det er såå kos å ha hund.Her jeg boe er det også mange hunder,men det er ikke ofte noen blir plaget av bjeffing.

 • fotoboksen

  Jeg hilser også på og fotograferer veldig mange av de hundene jeg møter. Har faktisk nettopp lagt ut ett av dem.
  Er veldig svak for Labrador, og denne ser så snill ut.. men akk så sørgmodig.
  Nydelig bilde!

 • Anne-Sophie

  Anne-Berit: Hundehold gir en så utrolig mye! Vet jo om dine hunder fra bloggene dine og de ser både snille og vakre ut. Nei, bjeffing .. ikke alle hunder som bjeffer.. har sikkert litt med opplæring å gjøre også.

  Inger-Johanne: Du gjør det, ja! Ler… skal titte på den.