A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tre personligheter

Hver av telefonkioskene har sin egen personlighet. Den første telefonkiosken i Norge – fra 1933 – står på Akershuskaia og utstråler «Kom meg ikke for nær!». Høy på pæra. Han bør se å komme seg ned på jorda! Jeg har ikke sett en kjeft som har brukt han.

Telefonkiosk Akershuskaia

Telefonkiosken på Vikaterrassen prøver å gjemme seg, sky som han er. «Unnskyld at jeg er til!»

Telefonkiosk Vikaterrassen

Vålerengakiosken tror han er på landet med stor plass rundt seg. Se som han breier seg i sola!

Telefonkiosk - Vålerenga

Tidligere innlegg om telefonkioskene: De røde boksene

10 kommentarer tilTre personligheter

 • obskur

  Jeg tror denne karen føler seg liten:
  http://obskur.net/2008/11/20/gamle-tider/

  Flotte bilder, Anne-Sophie! 🙂

 • ramsfjellnow

  Fin fremstilling i bildene, passet til settingen:)

 • vibeke

  Foregikk det ikke en vielse i den Vålerengakiosken en gang?
  Det er et stilig byggverk, egentlig, og godt synlig (selv om den prøver å gjømme seg, h*n under trappa). Ellers når jeg tenker telefonkiosk, tenker jeg alltid på telefoner som ikke virker og på svære telefonkataloger. Og så tenker jeg på telefonkiosken på Tiriltoppen og mamman til Aurora som måtte ringe til sykehuset fordi pappa hadde fått blindtarmbetennelse. Og så var kiosken ødelagt. Og så måtte de fly blokka rundt etter noen med telefon. Det var tider det. Nå er det hver mann – hver sin telefon.
  Ellers har jeg besøkt bloggene dine. Alle bloggene dine, må jeg vel si, og der er det masse fint. Liker spesielt den der med gatekunsten. Hvordan du har kapasitet til å administrere alle, er meg et under 🙂

 • Ithil

  Hihihi, morsomt at telefonkioskene får litt personlighet av plasseringen 😀
  Likte veldig godt bilde nummer 2, den røde fargen er en fin kontrast til den grå trappen og lyset er knall 🙂

 • Anne-Sophie

  Obskur: Så fin den er! Jeg fant den inne på Flickr hos deg også.

  ramsfjellnow: Takk! Velkommen hit!

  Vibeke: Jo, jeg mener å ha lest om det. Viselsen ble vel foretatt av Gelius som er/var prest i Vålerenga kirke.
  Ang.alle bloggen. Må nesten le, jeg altså. 😉 Et par av dem (korsettbloggene) har jeg hatt i mange år og det er sjelden jeg skriver noe der lenger. Hyggelig at du liker Gatekunstbloggen! Når det gjelder tid er det vel også det å si at jeg ikke jobber i full stilling og har mange hele fridager.

  Ithil: Ja, jeg også liker godt den der.

  Takk for kommentarer!

 • Mytteristen

  Så fin serie! Selvfølgelig breier Vålengakiosken seg, finaste plassen i by`n jo 😉

 • Tor Amundsen

  Flott serie, jeg gir også en ekstra stemme til nr.2.

 • Dramalamaen som lever livet

  Morsom serie, så mye rart en legger merke til når en ser etter. Og takk for kommentaren om anda, han var spesiell ja. 🙂

 • Rune

  Hehe, humrer for meg selv, du får virkelig satt ord på det 🙂

 • Ivar

  Kjempekule personligheter dette, likte også spesielt det andre bilde. Flott å se at de fremdeles er å finne rundt om i byen.