A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

«Når lykken kommer til et hus, følger djevelen den til døren.»


(1912, arkitekt Syver Nielsen.)

4 kommentarer til«Når lykken kommer til et hus, følger djevelen den til døren.»

 • Ivar

  Hva var det som fikk denne arkitekture-byggeren til å bruke «demoniske» aper til å holde opp disse mini terrassene? Det virker litt merkelig spør du meg.. flott sett og knipset da.

 • Ståle

  Jeg har sånn sansen for slike detaljer på bygninger. Denne bygården så da rimelig «ny» ut, men de har likevel tatt seg bryet med å utsmykke den på tradisjonelt vis. Det liker jeg. Flotte detaljer, Anne-Sophie. Har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg er kjempefascinert av at du fanger glimt fra byen, glimt vi andre bare går forbi.

 • Anne-Sophie

  Ivar: «Demoniske» aper! Spesielle utgaver av Julius..;-) Ornamentikken skal visst forestille å være inspirert av norsk saga og av gateadressen – Tors gate.

  Ståle: Mange av husene i nærheten av her jeg bor har mange flotte detaljer og det er morsomt å ta bilder av dem. Dette huset er fra begynnelsen av 1900-tallet, men pusses relativt ofte opp slik at det alltid ser `nytt` ut.

  Takk til dere begge!

 • […] ligger i den ødelagte PC`en og jeg må derfor bruke to av de jeg har vist i et tidligere innlegg: “Når lykken kommer til et hus, følger djevelen den til døren.” Det er de to første bildene […]