A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

I all sin skrud

Uranienborg kirke har kledd på seg og vil snart fremstå i ny drakt.

Rett ved har noen tagget ned minnesmerket fra krigen. Hvorfor kan de ikke la det få være i fred?

Vær tro mot H7

”Skriften på veggen” gjenskapt 60 år etter frigjøringen

3 kommentarer tilI all sin skrud

 • Ivar

  Kanskje kirka ble kald, det har vist vært kald i Oslo den siste tiden leste jeg.

  Tagging kan være fint å se på, men dessverre er de ikke like heldige med hvor de tagger hver gang… det er en skam å tagge slike historiske minner, heldigvis ser det ut til at en kan bytte ut plexi glasset så er den så god ssom ny.

 • Ståle

  Godt å se at noen har tatt vare på stakkars Uranienborg i Oslokulda.
  Tagging har jeg ikke noe til overs for, men det ser ut til at kludring er et grunnleggende behov hos mennesket. Vi har jo «tagga» på alle mulige flater helt siden vi sprang rundt og slo hverandre med treklubber en gang ikke så lenge etter at vi klatret ned fra trærne. Taggere har kanskje ikke kommet lenger på utviklingsstigen? Jeg har mer sansen for de som kan sette sitt buemerke i mer stilige former. Men kanskje ikke akkurat på historiske minnesmerker og steder som betyr noe for andre. Men kjedelige grå betongbroer og den slags må gjeren smykkes ut for min del – og gjerne på måter som ikke treffer meg. Det treffer andre. Men tagging, altså…

 • Anne-Sophie

  Ivar og Ståle: Flere av kirkene her i Oslo pusses opp i disse dager, det er nok behov for det. Flere av dem er jo på sin måte som kunstverk og bør tas vare på.
  Helt enig med dere begge når det gjelder tagging. Og dette er jo et minnesmerke fra krigen som betyr noe for svært mange. Minnesmerket ble høytidelig `avduket` i 2005.

  Tusen takk begge to!