A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Fotoutfordring

Jeg har blitt utfordret av Rune på Billedbloggen til å åpne mappe nummer seks, og ta fram bilde nunner seks i den mappen. Det siste året har jeg tatt svært mange bilder og jeg har måttet ta en del av dem over på en ekstern harddisk. Noen av bildene har jeg på Flickrkontoen min. Her er en liten historie rundt bildet jeg har valgt å bruke.

Jeg er fullstendig amatør. I de senere år hadde jeg bare tatt bilder til jul og fødselsdager og oppstilte bilder som beviser at jeg har besøkt Duomo i Milano. Bildene tok jeg med Olympus FE115×715. I midten av april i fjor hadde jeg fått låne et annet kamera. Canon PowerShot S2 IS.
Jeg fant det både skummelt og vanskelig å ta bilder med og det gikk noen dager før jeg turde ta det i bruk. Dette bildet er et av de første jeg tok og jeg har ikke hjerte til å kvitte meg med det til tross for at det ikke er skikkelig skarpt og at fargene er ganske grelle. Av datoen på bildet ser jeg det er tatt 18.april 2008.

Jeg takker Rune så mye for at du sendte utfordringen videre til meg. Det var faktisk ganske morsomt å se på de første bildene igjen.

1 kommentar tilFotoutfordring

 • Anne-Sophie

  Kommentarer fra WordPress:

  Rune: Der var bildet ja 🙂 Er det ikke rart dette med bilder, hvert bilde har sin historie og sine følelser. Gøy at du tok utfordringen 🙂

  Ivar: Dette var da fint, kulle skygger. Og som Rune sier, bilder har ofte en egen historie, og dette bildet “snakker” til deg på en måte, og kanskje på en annen måte til meg… snakker gjør det iallefall 🙂

  Elad: A wonderful close up

  Anne-Sophie: Rune og Ivar: Tusen takk skal dere ha begge to. Jeg har kvittet meg med veldig mange av de første bildene, men har som sagt ikke lyst til å slette alt.
  Elad: Thank you! This was one of my first attempts with a camera.