A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Uutgrunnelig


Jeg er med i en trivelig gruppe på Flickr som heter Gjett hvor i Oslo. Dette bildet har ligget ugjettet siden jeg satte det inn i midten av juli. Vet du hvor statuen står?

2 kommentarer tilUutgrunnelig

 • Jarle Petterson

  Jeg lurte et øyeblikk på om den kunne stå et eller annet sted i tilknytning til Oslo Bymuseum (nedenfor Herregårdskroa, vet) eller Bogstad hovedgård, men så har du en Frogner-tag her, og jeg er med ett tilbake ved bymuseet.

  Er jeg på fryktelig videvanke nå?

  Veldig morsom blogg, forresten. Jeg liker slike.

 • Anne-Sophie

  Neida,du er på riktig sted. De som er med i Flickrgruppen jeg nevner,er utrolig flinke til å finne riktige steder. Denne statuen står imidlertid ganske gjemt halvveis under et tak,så det er kanskje ikke lett å legge merke til den. Jeg glemte å se om det sto noe der om hvem som har laget den.
  Takk for hyggelige ord om bloggen!