A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pusegutt ligger og drar seg i verandadøren

med kroppen på det solvarme gulvet på utsiden. Uttrykket i de skrå øynene ser funderende ut.

Det må være godt å være katt på slike dager. Pusegutt er forresten broren til min egen katt Armani som døde i våres. Bildet tok jeg i slutten av juli i år; jeg har Pusegutt litt halvveis på lån.

Jeg har nesten ikke tatt bilder siden i vinter. Ikke fordi jeg ikke har villet, men fordi jeg ikke har klart. Hvor mye veier et Nikon-kamera med objektiv? Et par kilo, kanskje. Men jeg har altså ikke hatt såpass med krefter at jeg har kunnet bære utstyret, hverken i hendene eller i ryggsekken. Jeg håper det retter seg nå, det kjennes i hvertfall slik.
For jeg lengter ut! Selv om jeg har problemer med å gå var jeg i Domkirken for noen dager siden for å se hvordan den har blitt innvendig etter oppussingen. Jeg hadde ikke med meg kameraet, men nå har jeg planlagt å gå dit til uken. Så kanskje blir det oppdateringer på bloggen min fremover.

11 kommentarer tilPusegutt ligger og drar seg i verandadøren

 • Det gleder jeg meg til, Anne-Sophie! :o)

 • Hei på deg Anne Sophie, så koselig å se ny post hos deg igjen, long time 🙂
  Katter vet å slappe av og nyte late dager, sommer som vinter.
  Håper formen stiger og at du får tatt med deg kamera ut på tur igjen.
  Fortsatt fin helg til deg.

 • Hei!
  Vi har en katt som er over 15-år. I vinter, da det var snø i flere måneder nektet den å gå ut, men den har trivs bedre i sommer og vært mye ute. Hun er en skogskatt som kom til oss med 2 kattunger for mange år siden og som har blitt her. Ungene ville en snekker ha, og da var det lettere å ta seg av moren. Vi har hatt mye glede av den katten, men jeg vet at den snart er så gammel at den ikke vil leve lengre. den dagen gruer jeg meg til.

  Jeg har en stor Canon, men har også hatt stor glede av en liten Leica D-lux 4 http://en.leica-camera.com/photography/compact_cameras/d-lux_4/ som jeg har brukt en del f. eks. på museer. Den er lett å ta med, og gir ganske gode bilder.

  Om du har lyst så ta en titt på http://kunsthistorie.com/wiki/Hovedside vi mangler mye om de danske kirken. Jeg har vært i noen av dem, men ikke så veldig mange. Jeg er også veldig spent på hvordan Oslo domkirke er blitt. Ha det riktig godt. Nina

 • tusen

  FOR et uttrykk!

 • Pusegutt er flott! Og jeg også gleder meg til mer, Anne-Sophie, fint at du er tilbake.

 • Du får kjøpe kløv til pusen. Så kan DEN bære kamera 🙂 Kan hunder kan vel katter? Tror jeg…

 • Hyggelig å høre fra deg igjen. Lykke til framover.

 • Næmmen – er du der da? Så koselig! Skjønner jo at jeg ikke er så flink til bloggingen for tiden jeg heller, for det er mye her jeg ikke har fått med meg. Har vært litt fototørke hos meg.

  Trist at du har slike plager, håper det ordner seg og at du friskner til. For vi har savnet både dine foto og dine velvalgte ord, skjønner du! 😉

  Pusen din er så vakker – og ikke minst spesiell! Et så uttryksfullt fjes da! Nydelig bilde!

 • Nei søren – nå så jeg jo at Armani er død! Det var veldig leit. Tungt å miste kjæledyr. Min lille Asterix døde i mai, så jeg vet hvordan det er. Er jo godt for deg å låne broren da! Selv passer jeg hunden til en venninne av og til, for å døyve savnet. 😉

 • Hyggelig å høre du kan ta bilder igjen! Nå nærmer høsten seg med rimfrost og vakre farger:-) Fin pus forresten!

 • HEI!! 🙂 Så artig det var å se deg her igjen, velkommen tilbake, du er savnet! 🙂
  En fiin-fin pusekatt! Så synd din døde. Det er trist når de firbeinte forlater oss..
  Huff håper du kommer deg og at du får med deg kamera ut på tur! Ja; Nikon er tungt!! Hehe.. tenkte det samme her også når jeg først fikk det.. Men det kom seg etter hvert.. 🙂 Nå ønsker jeg deg en god helg! Skal jammen titte inn i Domkirka jeg også, god helg! 🙂 Klem fra meg!