A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

«Se, da, mamma! En dinosaur!»

Assume Vivid Astro Focus - Kunsthallen på Tullinløkka

Assume Vivid Astro Focus - Kunsthallen på Tullinløkka

Eh… jeg oppfattet ikke hva moren svarte, men jeg tror ikke hun sa at det sikkert er en dame som spriker med beina der midt på Tullinløkka. Eller er det bare jeg som har grisete tanker?
DSC_4618_1DSC_4620DSC_4621DSC_4623

Bildene er fra utstillingen Assume Vivid Astro Focus – eller Affektert veggmaleri akselererende faenskap som den kalles på norsk. Faenskapet kan sees på Kunsthallen på Tullinløkka.

DSC_4626DSC_4627DSC_4631DSC_4634
Jada, det er visst en dildo. Pardon my French.
Det er Nasjonalmuseet som står bak utstillingen og slik omtaler de den på nettsiden sin:

«assume vivid astro focus» var i byrjinga eit psuedonym for den New York-baserte brasilianske kunstnaren Eli Sudbrack, men har i dag blitt eit paraplyomgrep for nokre kunstnarar sine altomfattande kunstnarlege prosjekt. Estetikken er psykedelisk og omfattar tapet, musikkvideoar, store installasjonar, t-skjorter og klistremerke, som til saman skaper svimlande installasjonar.

DSC_4635DSC_4637DSC_4638DSC_4633

Utstillingen varer frem til 13. september.

Kinky lekesklie?

18 kommentarer til«Se, da, mamma! En dinosaur!»

 • Det ER en dame som spriker med beina. En skummel framtoning var det også. Jeg ville ikke tatt sjansen på samkvem med en slik en.
  Ellers var det mye festlig her. Om ikke faenskap, så mye interessant. Står den der lenge? Lurer på en tur innom Oslo på vei hjem fra Lillehammer neste helg. Du kan godt få være guide.

  • Ler! Mye spennende å se på den utstillingen. Som jeg har skrevet nederst, varer den til 13. september. Ja, det kunne vært hyggelig, Vibeke! Skal se hva jeg kan få til. 🙂

 • Da har jeg også skitne tanker – for det er da en sprikende dame! Til og med i høyhælte sko.
  Hmm. Ikke det mest barnevennlige designet jeg har sett… 😉

 • Det er da utrolig mye rart folk går å ser på.

 • Om det er slik det ser ut når damer spriker med beina, er jeg lykkelig som ikke helt utviklet!!!

 • Er vel ikke bare deg som får slike tanker tror jeg, hehe, det der er jo ikke til å ta feil av… greit at alle kommer ut et slikt sted, men… jo da 🙂 Hadde kanskje passet bedre til et utdrikningslag? Ellers kan det se ut som det er noe for enhver smak der.

  Zhivago har definitivt et gullegg der 🙂 Har litt å se fram til når han blir stor.

 • Joda noen litt rare tanker hadde jeg jo… og at noen laget slikt for unger er enda rarere… LOL at zhivago.

 • Underkroppen (sklia) minner meg om en svært kontroversiell utstilling i Moderna Muséet i Stockholm for ca 40 år siden! Fant ikke noe klipp i farta, men de som er gamle nok, husker den kanskje.

  Skjønner at jeg må ta meg en tur til Tullinløkka i helga.

 • Wow, folk finner på mye rart..

 • Den derre SPRØ greia der kjørte jeg forbi på mandag ettermiddag/kveld. Bare at da var den så godt som vekke da. Men takket være at jeg har vært innom bloggen din her, så kjente jeg igjen bygningeng og stedet, uten at jeg visste hvor jeg var. Jeg var på ufrivillig sightseeing i Oslo by, siden jeg klarte å kjøre meg vekk. 😛