A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bare vås om roser, en rød kjole og en hannkatt

Buskrose - Chippendale

Buskrose - Chippendale


Jeg er i Frognerparken og fotograferer roser. Stopper hele tiden for å tørke svetten i pannen. Jeg setter fra meg den lille sekken hvor jeg har en flaske

Farris. Da jeg åpner den, spruter det utover hele forsiden av den røde sommerkjolen. Jeg går hjem til katten min som har 3-4 cm tykk pels og ligger som et slakt på badet. Nå og da reiser han seg, går de få skrittene ut til vannskåla, drikker og legger seg ned. Med haken i vannet.

Det er sommer i Oslo. Og dette er en buskrose som heter Cippendale.
DSC_3326_versjon 2DSC_3327_versjon 3DSC_3330_versjon 4

Om du klikker på bildene kan du se dem i stort format som slideshow.

15 kommentarer tilBare vås om roser, en rød kjole og en hannkatt

 • Flotte roser og flotte foto.
  Ikkeno’ fotografering her i varmen….

 • Så fikk du deg en liten avkjøling…? Nydelige roser, kan nesten kjenne duften hit.

  • Stort større avkjølinger skjer bare i dusjen for mitt vedkommende. Jeg har ikke badet i sjøen på …ca. 30 år. Takk for ros om rosene. 🙂

 • Vakre av bilder av den nydelige rosen! Får vel si det var verdt Farrisspruten da! 🙂

  Forresten, har glemt å svare deg på spørsmålet om hvor SkyWatchen min er knipset: den rare greia står på Furuset. Det er anlagt en liten ny park der, et stykke bak sykehjemmet. Tårnet står ikke der – men like i nærheten. Det er en underlig sak – men festlig!

  • Det var det, vet du. Klær er enkelt å vaske.
   Å, er det der du har tatt bildene. Var veldig stilig, som jeg skrev inne hos deg.

 • Kjempefine bilder… Håper du fikk kjølt deg ned også da..

 • Graulerer med eget domene, fikk det i alle fall med meg i løpet av rette måned. Roser er flotte blomster å fotografere, når jeg tenker etter så er vel de fleste blomster det uansett ett prakteksempel du viser fram her.

 • Godt å få kjølt seg ned litt i varmen 🙂 Pene bilder av rosen Anne Sophie!

 • Haha! Du fikk meg til å le! Morsomt skrevet! 😀 Javisst, slik omtrent er Pusa her også! 🙂 Kanskje vi skulle begynne gå på fotosafari nattestider stedet? 😉 Takk for at du linket til meg, Middelalderen, det setter jeg kjempestor pris på!!!! :)Klem!

  • Ikke enkelt å være pusekatt i varmen, nei! Ler!
   Synes den posten din er veldig fin og du viser bilder fra mye jeg ikke gjør. 🙂 Bare hyggelig det, Viola.

 • frognerparken i roseblomstring må jo bare bli fint! Du må gjerne dele flere bilder 😉