A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Liljer til begjær

Tulipan Rød
Det er mange blomster av liljefamilien i Botanisk Hage nå. Det store bildet er en tulipan og det samme er det lille nederst til venstre. Jeg glemte å notere meg hvilken type det er. Den gule i midten er også en tulipan – Altaitulipan – den kommer opprinnelig fra Sentral-Asia. Jeg falt for Brannliljen; det siste bildet til høyre. Utrolig vakker!

TulipanAltaitulipanBrannlilje
KattBildene blir store og kan sees som slideshow når de klikkes på.

7 kommentarer tilLiljer til begjær

 • Svein

  Flotte blomster. Jeg har 1 stk av den du kaller brannlilje i hagen (allerede visnet nå, men ikke helt avblomstret). Jeg tror det er en tulipan…, men når du skriver slik så ser jeg jo at blomsten vår har svært smale grønne blader…, og bare 10-15 cm høy. Så kanskje det er en lilje? Pen er den i alle fall.

 • VALKYRIEN

  Nydelige alle sammen! Som tulipanfrelst er det bare slik!

  Du har så my fint på denne katastrofebloggen din, så jeg har lagt meg til som følger av den også. Men det er en underlig greie med det der, når man har gjort det, får du beskjed om «Gratulerer Valkyrien! Du følger IKKE cat-a-strophes!» Hehe – det skjer på de norske sidene – ikke de utenlandske.

 • Ivar

  kjempeflotte nærbilder alle sammen skarpe og klare med sterke fine farger… flott, skulle gjerne tatt en tur der jeg og.

 • Rune

  Brannliljen var noe helt for seg selv, veldig flotte bilder Anne Sophie! Nydelige farger og linjer i alle sammen.

 • Anne-Sophie

  Svein: Når sant skal sies – jeg har ikke greie på blomster i det hele tatt og ser vanskelig forskjell på dem. Når jeg tar bilder i Botanisk Hage pleier jeg derfor også å ta bilde av skiltet som oppgir navnet på blomsten. Det gjorde jeg her. Og om jeg ikke misforsto helt, så er tulipan en del av liljefamilien. Korriger meg gjerne om jeg tar feil. 🙂
  Ja, flotte blomster.

  Valkyrien: Tulipaner er svært vakre!
  Tusen takk for pene ord om katastrofene mine! Jeg trengte et sted jeg kunne poste bilder som ikke helt passer på Oslobloggen.

  Ivar: Tusen takk!

  Rune: Ja, den liker jeg selv best av de fire bildene her.

  Takk til dere alle for kommentarer!

 • Viola

  Jeg var der en dag jeg også. Magnolian sto i full blomst! Du har så mange vakre bilder og fin blogg, så jeg legger deg til i bloggen min 🙂

 • Anne-Sophie

  Viola: Magnoliaen er så vakker! Tusen takk for hyggelige ord!