A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Frossent forsøk

Dette bildet har jeg tidligere vist på Fotogleden. Det er tatt håndholdt med 16-85mm objektivet. Kamerainnstillingene kan du se som tagger til posten. Bildet er kaldt og skal jo være det, men kanskje for kaldt?

Frossen blomst_ orig

Etter at jeg fikk meg Bibble, har jeg eksperimentert med å finne frem noen av de bildene jeg kun har tatt i JPEG og se om det er mulig å forbedre dem. Her har jeg endret på to ting; eksponering og kontrast, noe som gir et varmere inntrykk spesielt av bakgrunnen. Personlig liker jeg dette bedre.

Frossen blomst_ justert
Picture of The Day 11.mars 09
Blender: f/5.6, Brennvidde: 85 mm, ISO: 800, Lukker: 0.008

1 kommentar tilFrossent forsøk

 • Anne-Sophie

  Kommentarer fra WordPressbloggen:

  Ivar:
  Tror at dersom du skrur litt på black clipping kan du separere bakgrunnen enda bedre (mørkere) slik at blomsten kommer enda mer i fokus.

  Ellers er jo fargene flotte de 🙂

  Og så blir jeg litt forvirra trodde du hadde fått deg enda en foto side, men så var det vel bare tittelen som var forandret… håper jeg 😉

  Anne-Sophie:
  Takk for forslag, det skal jeg prøve.
  Neida, det er vel nok nå. Ler..

  Sunde
  Fantastisk flott bilde !

  Anne-Sophie:
  Tusen takk skal du ha! Velkommen hit!

  Tor:
  Liker disse “frosne forsøkene” dine veldig godt 🙂

  Anne-Sophie:
  Tusen takk! Det er hyggelig å høre.
  Velkommen hit, forresten!

  Jeg vil gjerne følge råd jeg får for å lære og lenger oppe her har Ivar bl.a. skrevet: “Tror at dersom du skrur litt på black clipping kan du separere bakgrunnen enda bedre (mørkere) slik at blomsten kommer enda mer i fokus.” Jeg har prøvd å finne ut av hva han mener, men ikke klart det.
  Ler!