A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

"ABC i ord og bilder" og "SkyWatch Friday"

Petunia har startet en norsk utgave av ABC Wednesday og den heter ABC i ord og bilder. Du kan lese om det hos henne her. Dette skal være en morsom utfordring og alle som har lyst kan slenge seg med. Hver fredag blir det lagt ut en ny bokstav på bloggen til Petunia. Man trenger ikke å delta hver uke. Dersom du ikke har vært med på ABC i ord og bilder tidligere, anbefaler jeg at du leser den nevnte posten inne hos Petunia.
Mine innlegg til ABC i ord og bilder finner du her: ABC i ord og bilder

Oppdatering 29.5.09
Petunia har laget en egen blogg for ABC i ord og bilder: ABC i ord og bilder

SkyWatch Friday gir deg en spesiell mulighet til å vise frem dine himmelbilder og se bilder fra store deler av verden. SkyWatch starter hver torsdag kl.20.30 norsk tid. Rune på Bildebloggen har skrevet en god omtale og forklaring på hvordan du kan bli med. Innlegget hans finner du her: SkyWatch – bli med!
Mine innlegg til SkyWatch Friday finner du her:
SkyWatch Friday

KattVia begge disse fotoalongene finner du flotte bilder og hyggelige mennesker bak bloggene.

Comments are closed.