A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

I dag kom pus hjem igjen etter å ha blitt rundjult hver dag i flere uker

Sånn er det å være den yngste av hannkattene og ikke skjønne at det er meningen at man skal underkaste seg de som er eldre. Og jeg er hjemme igjen etter å ha kampert i annet farvann noe lenger enn pus. Hjem til treet mitt. Slik så det ut i ettermiddag.
Treet 29. oktober
Jeg er lei for at jeg ikke har vært innom for å kommentere hos dere eller her hos meg selv. Men jeg mistet overskuddet og gleden over fotograferingen mens jeg bodde hjemmefra og leiligheten var ødelagt. Men nå har den blitt fin!

11 kommentarer tilI dag kom pus hjem igjen etter å ha blitt rundjult hver dag i flere uker

 • Hei på deg, så hyggelig det var å se en ny post her, nå har du vært savnet lenge 🙂 Godt å høre at du er kommet deg hjem i heimen igjen og at pus har kommet til rette. Han lærer nok en dag skal du se, hehe. Får håpe du finner fram kamera igjen og finner tilbake til oss og gleden igjen Anne Sophie.

 • Endelig en forklaring på hvorfor det ble så stille. Velkommen tilbake! Du har vært savnet.

 • HUURRAAAAA!!!!!!! Endelig er snille damen tilbake. Jeg gir deg trynesleik enten du vil eller ikke 🙂

 • Så fint at du er tilbake, Anne-Sophie, har savnet deg. Og at leiligheten din er ship shape (som det heter) igjen. Si noen trøstende ord til pus fra meg.

 • Velkommen hjem igjen det er ingenting som å komme hjem til sitt eget.

 • så fint å ha deg tilbake igjen! Og litt bloggferie gjør jo godt det også, spesielt når man som du sier mister piffen 🙂
  Gleder meg til å se mer fra Oslos gater 😀

 • Velkommen tilbake. Godt å ha deg her igjen 🙂
  Jeg er på vei bort fra bloggeverdenen en stund nå. Skal flytte, og da er det mye som stjeler såpass med tid at jeg ikke løarer å følge opp gode bloggevenner. Men når jeg er vel installert i nytt hjem er vinteren på plass, og lange mørke kvelder kan brukes til å pludre og lese.
  Inntil da: God høst og vinter!

 • Velkommen hjem, har savnet bildene og kommentarene dine 🙂

  Nå har jeg selv vært opptatt med annen blogg som i disse dager er tilgjengelig, for Bærum Pikekor trengte sårt et nytt sted å vise seg frem og møtes.

  Det er godt at mamma er hjemme igjen da, hardt å vokse opp for småpuser med stort ego 😀

  Jngebjørg J;_)))

 • Godt og se at du er på nett igjen og har kommet deg hjem… så får du heller kose litt ekstra med pusen da som har fått bank.