A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Make funnytime not war … enjoy life!

Make funnytime not war ... enjoy life!

Make funnytime not war ... enjoy life!

Det kommer stadig noe nytt i området ved Ingens gate/Brenneriveien. For et par dager siden fant jeg noen stickers jeg ikke har sett før i Ingens gate. De er bittesmå og innmari søte!
DSC_4007_1DSC_4008DSC_4009DSC_4011

6 kommentarer tilMake funnytime not war … enjoy life!

 • De var fine da 🙂 Sitter de på et vindu?
  .-= Rune´s last blog ..Når lyset svinner =-.

 • duu, har du ikke bittelittegranne lyst til å drive litt folkeopplysning? Hva er egentlig en stickers? (guri så gammel jeg føler meg nå…)
  .-= anne – moseplassen´s last blog ..“Svart” kornblomst. =-.

  • Ler! Neimen ikke særlig gammel du.
   Stickersene er laget av papir og kan lages hjemme hvor man printer dem ut. Jeg er ikke sikker på om det er lim på selve papiret eller om kunstneren tar det på etterpå. Ettersom mange reagerer negativt på graffiti er det enklere å plassere en stickers helt ubemerket – vel og merke hvis den er liten. Jeg har sett stickers – eller pasteups som noen sier – som har vært kjempestore.

 • så hva som helst som man klistrer opp med andre ord? Men mest av de små tingene. Har jo sett slike før, men ikke tenkt så mye over de. Mye humor i de ofte 🙂
  Mye rart innenfor gatekunst-temaet gitt, i trondheim la jeg merke til en par sjabloner som ofte var i bruk, fint det og om det gjøres fint.
  .-= anne – moseplassen´s last blog ..Frøken Rose 2009 – konkurranseutlysning =-.

  • Veldig mye humor! Selv har jeg veldig sans for disse små. Ler…
   Ja, det er mye fint laget med sjablonger. Mange år siden jeg var i Trondheim og jeg vet lite om hva som finnes ute der. Har mest sett bilder fra Bergen og Stavanger – i tillegg til Oslo, selvfølgelig.