A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Sædcelle. Eller Gullasalea. Til Dagrun

Dette bildet la jeg nylig ut på Norsk Nettfoto.
Gullasalea_2
Dette skrev jeg:

Mulig bildet er litt for grovt for Norsk Nettfoto? Ja, det ser nesten ut som en sædcelle. Den som får slike assosiasjoner må skylde seg selv. Dette er noe så uskyldig som en Gullasalea og jeg fant den på Botanisk Hage på Tøyen i Oslo. Bildet er tatt i RAW og i etterbehandlingen i Bibble har jeg skarpet det og endret litt på eksponeringen. Bildet er beskåret på høyre side, dessverre. Jeg oppdaget først da jeg lastet det opp på pc`en at de spindelvevtynne trådene oppe i høyre hjørne festet seg i en stamme. Stammen har jeg fått med på bildet.

Dagrun – en av de som kommenterte, mente jeg burde prøve å ha det i stående format. Og når jeg har gjort det, synes jeg bildet ble bedre. Takk, Dagrun!

Gullasalea - vendt

Blender: f/9.0, Brennvidde 59.9 mm, ISO: 200, Lukker 1/50

3 kommentarer tilSædcelle. Eller Gullasalea. Til Dagrun