A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pøbel i Trondheimsveien

pc3b8bel1

Foto: Oliver Orskaug

Dette er en ny stencil av Pøbel! Etter at jeg fikk bildet tilsendt på mail i går, så jeg etter på Flickr for å se om det var noen som hadde bilde av den der. Jeg fant bare to stykker og bildene var tatt i februar/mars i år. Jeg så at èn av de som hadde postet bildet hadde skrevet dette under: «Et innlegg i Hijabdebatten?» Det er ikke godt å si.
Stencilen befinner seg på veggen i Trondheimsveien rett ved Lakkegata skole.

Tusen takk til Oliver Orskaug som sendte meg bildet og ga tillatelse til å poste det på bloggen!
*
Tilføyelse 14.3.09.
Gårdeieren har malt over stencilen. Dette bildet tok jeg i dag.

Pøbel`s same er malt over

Comments are closed.