A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Plukk opp !!!

Plukk opp !!!

2 kommentarer tilPlukk opp !!!

  • Ståle

    …men hva er det som skal plukkes opp? Hunden? Hvis jeg skal legge vranviljen til, og det skal jeg jo, så er jeg usikker på om jeg forstår skiltet. Det betyr jo at vovsen ikke har lov til å bæsje, ikke at eieren skal plukke opp svineriet… Og siden vovsen min ikke forstår skilt, driter vi i dette…
    Godviljen forstår det jo, men den vil jeg ikke lytte til. Det blir alt for kjedelig 🙂

  • Anne-Sophie

    Ler! Det er like greit å drite i det, ja. Når man begynner å legge merke til det,ser en at Oslo er full av forbudsskilt. Ikke parker der. Ikke sett fra deg sykkelen her. Ikke luft hunden din på plenen. Kanskje det har blitt slik fordi mange ikke klarer å bruke sunn fornuft eller legge godviljen til.