A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Løkken Gimle

Løkken Gimle
Dette huset heter Gimle og er et gammelt løkkehus på Frogner i Oslo. Man er usikker på når det opprinnelig ble bygget. Imidlertid ble det foretatt ombygninger på midten av 1800-tallet. Huset var i denne perioden eid av grosserer Peter Petersen. Petersen var også generalkonsul for Østerrike-Ungarn,noe som medførte stor selskapelighet. Huset var stadig fylt av gjester fra inn-og utland. Huset er også i dag privatbolig.
(Adresse Gimle terrasse 1)
Løkken Gimle
Jeg har vært og tatt bilder av det flere ganger, men det er vanskelig å få gitt et godt inntrykk av det. Ved inngangspartiet på baksiden av huset står som regel porten åpen og jeg har tatt bilder der. Det nederste bildet er fra forsiden og tatt fra Sophus Lies gate. Huset ligger på en høyde over gaten.
Gimle

Comments are closed.