A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vindusblomster

2 kommentarer tilVindusblomster

  • Ståle

    Nå har jeg hatt en koselig morgenstund en time tidligere enn jeg trodde. Klokka ble stilt i natt og jeg våknet i mitt hode etter gammel tid. En liten time her i din nye blogg har vært vel anvendt tid. En flott ny blogg jeg kommer til å følge med på. Utrolig mange deilige bilder av likt og ulikt. Flotte stemninger, herlige detaljer og delikate farhenyanser. Du viser et allsidig Oslo, Ann-Sophie. Jeg trives i ditt Oslo!

  • Anne-Sophie

    Jeg håper virkelig ikke ruslingen i bloggen min gikk utover evt.morgentur med Daxán. Ler!
    Tusen takk for alle kommentarer på bloggen min i dag,Ståle.
    Når det gjelder det med klokken; jeg sto opp ved 7-tiden. Sulten og kaffetørst. Først da jeg satte meg ned med maten kom jeg på det med at klokken skulle vært stilt. Men jeg var ikke «kar» om å huske hvilken vei den skulle stilles. Fant det jo ut etter hvert.