A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Han speider etter en partner

Han speider etter en partner

6 kommentarer tilHan speider etter en partner

 • Framed and Shot

  Så flott du er tilbake – og nå med rendyrket fotoblogg!
  Gratulere! Skal følge med her fremover!

 • Anne-Sophie

  Randi og Knut:
  Takk til dere begge! Jeg er stadig innom dere selv om jeg sjelden sier noe.

 • Ståle

  Et bilde etter mitt hundeeierhjerte 🙂 Flott sett – og deilig tittel.

 • Anne-Sophie

  Ståle:
  Paret som satt på benken hadde med seg mat og noe å drikke på fra termosen og var veldig opptatt av å snakke med hverandre. Jeg gikk forbi dem flere ganger og hunden kikket stadig på meg. Det kunne se ut som mannen på bildet var klar over at de ble tatt bilder av,men ikke kvinnen.
  En times tid senere kom det en mann – jeg kjente han ikke igjen – bort til meg foran Rådhuset og spurte hva jeg skulle gjøre med bildene. Han sa at han var «Mannen på benken på festningen» og at han gjerne ville ha dem tilsendt. Utfra måten han snakket om kvinnen,var det tydelig at han var begeistret for henne og at hun ville bli glad for å se bilder fra møtet deres.

 • arne

  Så fin historie bak bildet! Og så fint at du er tilbake med en blogg virkelig etter min smak. Fine blikk på byen!

 • Anne-Sophie

  Tusen takk,Arne! Jeg koser meg virkelig med bloggen din også.